Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Αντσελότι: «Θα αντάλλαζα το 9-1 με εννέα 1-0»

Απόλυτα ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη εμφατική νίκη της Ρεάλ επί της Γρανάδα (9-1), όμως τόνισε ότι θα άλλαζε αυτή την εμφάνιση με εννέα νίκες με 1-0.

Αντσελότι: «Θα αντάλλαζα το 9-1 με εννέα 1-0»
Χαρούμενος -και πως θα μπορούσε να μην είναι- με την εμφάνιση των παικτών του και την έκταση του σκορ έμεινε ο Κάρλο Αντσελότι ύστερα από την επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης (9-1) επί της Γρανάδα.

Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι θα αντάλλαζε αυτή τη νίκη με εννέα 1-0, ακόμη και αν αυτά ερχόντουσαν με πολύ δύσκολο τρόπο.

«Φυσικά και θα άλλαζα αυτή τη νίκη με νίκες 1-0, ακόμα και αν καρδιοχτυπούσαμε για να τις πετύχουμε. Οι παίκτες καταλαβαίνουν πάντως τους στόχους μας και ότι το τέλος της σεζόν είναι πλέον πολύ κοντά», ήταν τα λόγια του 55χρονου τεχνικού που στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αγωνίστηκε ξανά ύστερα από δύο μήνες.

«Ο Χάμες ήταν πραγματικά εξαιρετικός και σίγουρα δεν μοιάζει με παίκτη ο οποίος επανήλθε ύστερα από δίμηνο τραυματισμό. Γενικά πάντως, όλοι οι παίκτες μου ήταν πολύ καλοί σήμερα. Σκεφτόντουσαν γρήγορα και πέτυχαν αρκετά γκολ», είπε ο προπονητής των Μαδριλένων, ο οποίος αναφέρθηκε και στα πέντε γκολ που σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Κριστιάνο βελτιώνεται χάρη στη συνολική προσπάθεια της ομάδας. Ήταν η πρώτη φορά που σκόραρε πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι και αυτό ήταν κάτι που δίνει ώθηση σε όλη την ομάδα», δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Παρί, που στο τέλος επισήμανε ότι δεν υπάρχει λόγος να ξεκουράσει παίκτες από εδώ και πέρα, μιας και όλοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

«Τώρα που η ομάδα είναι φρέσκια και οι παίκτες είναι σε φόρμα, δεν έχει νόημα να ξεκουράσω ποδοσφαιριστές όπως ο Κριστιάνο. Δεν υπάρχει λόγος να ξεκουράσω κάποιον μόνο και μόνο για να τον ξεκουράσω. Οι παίκτες θα ξεκουράζονται μόνο αν πραγματικά χρειάζονται ανάσα», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: