Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

«Κανείς δεν μπορεί να λασπώσει την φετινή προσπάθεια του Ηρακλή» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή Παύλος Μυροφορίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και στα τελευταία παιχνίδια είναι ακόμη καλύτερη. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει άγχος. Όταν βρίσκεσαι σε μια διαδικασία μπαράζ ανόδου είναι δεδομένο πως υπάρχει άγχος. Αυτή, όμως, είναι η ομάδα μας, την οποία έχει την δυνατότητα να δει ο ουδέτερος φίλαθλος και να διαπιστώσει ότι είναι πράγματι μια καλή ομάδα».

Για την ανακοίνωση Κούγια: «Ο Ηρακλής δεν έχει βοηθηθεί καθόλου φέτος και όχι μόνο αυτό αλλά δεν της έχουν δώσει δέκα πέναλτι. Δεν βγήκαμε, όμως, ποτέ να κλαφτούμε γι’ αυτό. Αν κάποιος δει το προχθεσινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή, θα δει ότι ο αντίπαλος μπήκε σε 90 λεπτά 1,5 φορά στην περιοχή μας και εμείς 20. Είμασταν καθολικά ανώτεροι. Το να δημιουργείς εντυπώσεις και να προσπαθείς να λασπώσεις μια ομάδα είναι το πιο εύκολο. Το να παραδεχθείς τον αντίπαλο είναι το δύσκολο».

Για την γενικότερη παρουσία του Κούγια στον αγώνα: «Ο Κούγιας είναι αυτός που είναι. Βλέπει την ομάδα του με το πάθος του, πληρώνει γι’ αυτήν και εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό που κάνει. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν προσπαθούν να λασπώσουν την προσπάθεια που γίνεται. Μια προσπάθεια κόντρα σε προβλήματα όπως η μη αδειοδότηση και την οποία δεν μπορεί να μειώσει κανείς. Ούτε καν να μιλήσει γι’ αυτήν δεν μπορεί. Μόνο εμείς που ξέρουμε τι προσπάθεια κάναμε όλο το χρόνο μπορούμε να μιλήσουμε, κανείς άλλος».

Για την αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν: «Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται, και ο πρόεδρος ασχολείται προσωπικά. Από αυτά που ξέρω θεωρώ ότι ό,τι έπρεπε να γίνει, έγινε. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει πρόβλημα, ξέρω όμως ότι όποιο οικονομικό ζήτημα έπρεπε να τακτοποιηθεί συνέβη. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τα ακριβή κριτήρια. Άλλη είναι η δουλειά μου».

Για τον προσεχή αντίπαλο Απόλλωνα Σμύρνης: «Είναι πολύ τιμητικά όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης για τον Ηρακλή. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και το έδειξε η εικόνα του Απόλλωνα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να δοθεί η απαιτούμενη προσοχή και ο σεβασμός, αφού ο Απόλλων είναι μια ομάδα καθαρή και τίμια. Ο Ηρακλής, η ΑΕΚ και ο Απόλλων Σμύρνης ήταν οι μοναδικές ομάδες που δεν πανηγύριζαν μετά την κλήρωση. Όλοι οι άλλοι πανηγύριζαν».

Για το αν έχει εξασφαλίσει την άνοδο: «Θα πανηγυρίσουμε όταν μαθηματικά είμαστε στην Α’. Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να χαλάσουμε και την καλή μας εικόνα. Έχουμε ακόμη επτά παιχνίδια και δεν πρέπει να χαλάσουμε την εικόνα μας σε κανένα από αυτά για να είναι χαρούμενος ο κόσμος και να προχωρήσουμε στην επόμενη κατηγορία».

Για το αν έχει ξεκινήσει κάποια προεργασία για την Σούπερ Λίγκα: «Αρχικά, επειδή την πάτησα μια φορά στην ζωή μου, να κοιτάω πιο μακριά από ότι πρέπει, δεν το ξανακάνω. Πρέπει πρώτα να εξασφαλιστεί και τυπικά η άνοδος. Από εκεί και πέρα, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να προστατευθεί η φετινή ομάδα. Πάνω σε αυτήν την ομάδα με λίγες προσθήκες θα σχεδιαστεί η ομάδα της επόμενης χρονιάς. Ο φετινός Ηρακλής όπως είναι δομημένος μπορεί να προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Μυροφορίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: