Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Δάρας: «Ο Πανιώνιος έχει μάθει στις άνισες μάχες»

Ικανοποιημένος για την επίτευξη του στόχου της παραμονής αλλά με αρκετά παράπονα για την αντιμετώπιση του Πανιωνίου εμφανίστηκε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας.

Δάρας: «Ο Πανιώνιος έχει μάθει στις άνισες μάχες»
Ο Χρήστος Δάρας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για την παραμονή του Πανιωνίου στην Super League, ενώ φανέρωσε πολλά παράπονα τόσο για τη διαιτησία που είχε η ομάδα της Νέας Σμύρνης στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (0-0), όσο και γενικότερα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Επίσης, ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» άνοιξε την «πόρτα» σε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή να μπει και να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τις καθυστερήσεις στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:«Καταρχάς να πω πως ο διαιτητής ήταν ντεφορμέ. Το να παίζουμε 10 λεπτά καθυστερήσεις ενώ αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο κόντρα σε μία καλή ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ γεγονός που μας έφερε σε κίνδυνο ξεσηκώνει και τον κόσμο και όλη την ομάδα. Έχετε δει πουθενά να γίνονται καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις και από τα επτά λεπτά να παίζονται δέκα;».

-την αντιμετώπιση του Πανιωνίου:«Σε ένα τέτοιο παιχνίδι ο κάθε διαιτητής αποβάλλει με κόκκινη κάρτα παίκτη από τη μόνιμη υγιή ομάδα που αγωνίζεται με 24 νεαρούς Έλληνες παίκτες, που δεν έχει εμπλακεί σε κανένα παιχνίδι, έχει αγωνιστεί μόνη της τελείως και αυτό φάνηκε και χθες. Προσπαθούμε με νύχια και δόντια ως ένα υγιές σωματείο για το οποίο δεν έχει ακουστεί το παραμικρό και δεν βοηθιέται από καμία κατάσταση. Ο Πανιώνιος παίζει όλη τη χρονιά χωρίς καμία βοήθεια, μόνος του. Το ελληνικό πρωτάθλημα το είδαμε πως είναι και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Όλα τα αποτελέσματα τα ξέραμε ή γνωρίζαμε με πολλές πιθανότητες τι θα γίνει. Ο Πανιώνιος εξαρτιέται από τις δικές του δυνάμεις. Όταν δεν παίρνει δύο πέναλτι, παίζει με τον ΠΑΟΚ τη σωτηρία μίας χρονιάς, τον αφήνει με 10 παίκτες ο προπονητής, εξ αιτίας μίας κάρτας που δεν έπρεπε να γίνει και ένα λάθος στη συνέχεια του Τασουλή να χειροκροτήσει τον διαιτητή».

Για τα σενάρια περί επιστροφής Τσακίρη: «Ο κ. Τσακίρης και ο κάθε κ. Τσακίρης μακάρι να έρθει αλλά να μπει τώρα! Όχι να πέσει η ομάδα Γ εθνική. Αγαπάω την ομάδα και εννοείται πως όποιος έχει τη δυνατότητα να έρθει τώρα να αναλάβει τον Πανιώνιο στην Α εθνική. Δεν θα τον έριχνα ποτέ τον Πανιώνιο. Όρκος μας ήταν απέναντι στον κόσμο του Πανιώνιου ήταν να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Άμα πέσει Γ’ Εθνική μπορεί να τον πάρει ο καθένας… Μακάρι να βρεθεί ένας ικανός επενδυτής με την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Ο ισολογισμός πλέον είναι ισοσκελισμένος όπως προς τιμήν του δήλωσε και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Ας λογοδοτήσουν σε εμάς αυτοί που κάνανε τα χρέη που παραλάβαμε».

Για την επόμενη μέρα των «κυανέρυθρων»: «Ο Πανιώνιος έχει μάθει να δίνει άνισες μάχες. Μας πειράζει μία μάχη ακόμα; Έχετε δει αναλυμένες περιπτώσεις σε κομβικά σημεία τελευταίας αγωνιστικής; Δεν μιλάω ούτε για ανικανότητα. Ο διαιτητής δεν ήταν σε καλή μέρα. Ήταν μια τεράστια δοκιμασία τόσο για τον Πανιώνιο όσο για τον κόσμο του. Μακάρι να έρθουν τώρα να ζητήσουν να πάρουν την ομάδα. Μπαίνουμε στη ρύθμιση των 100 δόσεων με τον Πανιώνιο στη Σούπερ Λιγκ και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Βέβαια και να μην προκύψει το ενδιαφέρον από κάποιον επενδυτή, θα παραμείνουμε εμείς. Εδώ αντέξαμε και τα καταφέραμε φέτος, του χρόνου δεν θα μπορέσουμε;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: