Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Άρσεναλ-Σουόνσι!! (preview)

Η Άρσεναλ υποδέχεται απόψε στις 22:00 την Σουόνσι, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.
Μετά την χθεσινή εξάρα της Σίτι επί της ΚΠΡ, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είδε την απόστασή της τους «πολίτες» να ανοίγει στους τρεις βαθμούς. Οι «κανονιέρηδες» έχουν πάντως δύο ματς λιγότερα από τους περσινούς πρωταθλητές και απόψε θέλουν ακόμα μία νίκη (την 10η στα 11 τελευταία ματς), ώστε να παραμείνει στο χέρι τους η κατάκτηση της 2η θέσης του φετινού πρωταθλήματος.
Από την πλευρά της η Σουόνσι προέρχεται από δύο σερί νίκες. Τα «τρίποντα» με Νιούκαστλ και Στόουκ έφεραν το συγκρότημα του Γκάρι Μονκ στους 53 βαθμούς και πλέον η απόσταση από την 7η Σαουθάμπτον (που έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο) βρίσκεται μόλις στους 4 βαθμούς. Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα απέναντι στην φορμαρισμένη Άρσεναλ, αλλά σε περίπτωση νίκης οι Ουαλοί θα μειώσουν στο ελάχιστο τη διαφορά τους από τους «αγίους».
Στα αγωνιστικά, ο Βενγκέρ ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στον Γουέλμπεκ, ενώ οι Αρτέτα, Ντεμπισί, Ράμσεϊ και Τσάμπερλεϊν έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο, δύσκολα θα καταφέτουν να αγωνιστούν.
Στην αντίπερα όχθη, ο Μονκ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκομίς, Νιούτον, Κάρολ, Ράουτλετζ και Αμάτ.
Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Κοσιελνί, Μερτεσάκερ, Μονρεάλ, Κοκλέν, Καθόρλα, Οζίλ, Γουίλσιρ, Σάντσες, Ζιρού
Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Φερνάντεζ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κορκ, Σέλβεϊ, Κι, Σίγκουρντσον, Μοντέρο, Έμνες
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: