Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Μίλερ: «Κουμάντο κάνει ο Γκουαρντιόλα»

Ο Τόμας Μίλερ θέλησε να υποβαθμίσει το επεισόδιο που είχε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ τόνισε πως η Μπάγερν οφείλει να παλέψει για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Μίλερ: «Κουμάντο κάνει ο Γκουαρντιόλα»
Είχε προκαλέσει σάλο η αντίδραση του Τόμας Μίλερ κατά την αντικατάστασή του από τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πρώτο ημιτελικό της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα. Ο Γερμανός επιθετικός θέλησε να υποβαθμίσει τη σημασία του περιστατικού.

«Δεν θα ζητήσω εξήγηση για την αντικατάστασή μου. Μέσα στο παιχνίδι υπάρχει πάντα ένταση, αλλά δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι. Ο προπονητής είναι αυτός που κάνει κουμάντο και ο κόουτς Γκουαρντιόλα έχει αποδείξει πως παίρνει τις σωστές αποφάσεις και γι’ αυτό τον εμπιστευόμαστε», τόνισε ο διεθνής άσος.

Όσο για το αν υπάρχει επιστροφή από το 3-0; «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είμαστε η Μπάγερν και θα το παλέψουμε, αλλά ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο. Ξέρουμε πως κάναμε πολύ κακή εμφάνιση στο πρώτο ματς και ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Ξέρουμε πως τώρα η αποστολή μας είναι ακόμη πιο δύσκολη από εκείνη απέναντι στην Πόρτο, αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε», απάντησε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: