Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

«Δυνατό τεστ για τον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και πρώην υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, ο Γιάννης Τοπαλίδης.
Μίλησε για την φιλανθρωπική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος του 2004 με τον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του Άρη να ανέβει από την Γ” εθνική.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το αν θα έρθει ο Ότο Ρεχάγκελ:
«Τον πήρα τηλέφωνο τον κόουτς και του είπα πως αν λείπει δεν θα έχει ουσία αυτή η αναμέτρηση. Έρχεται αύριο το βράδυ και θα μείνει για μερικές μέρες στην Ελλάδα».
Για το πώς αντιμετωπίζει η Εθνική του 2004 το παιχνίδι:
«Μόλις ανέφερε το ματς ο Ζαγοράκης όλοι ήταν πρόθυμοι να έρθουν. Είναι για καλό σκοπό και θέλουμε να συμμετέχουμε. Κάποια έχουν μερικά προβλήματα αλλά οι περισσότεροι θα έρθουν».
Για την ομάδα στην οποία θα βρίσκεται ο Γιώργος Γεωργιάδης:
«Ο Γεωργιάδης μπορεί να παίξει ένα ημίχρονο σε εμάς και ένα… στον ΠΑΟΚ»!
Για το παιχνίδι:
«Θα είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ ενόψει της προετοιμασίας του στα πλέι – οφ γιατί είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα είναι ένα  πολύ καλό τεστ για τον ΠΑΟΚ. Η μεγαλύτερη χαρά στον Ελληνικό λαό και στον Ελληνικό κόσμο δόθηκε από την  Εθνική μας».
Για τη κόντρα Άρη – Πανσεραικού:
«Όταν είχε περάσει μπροστά ο Πανσεραικός τέσσερις βαθμούς μπροστά θεωρούσα πως είχε τον πρώτο λόγο. Μέσα στο Χαριλάου έχασε και ο Άρης στην έδρα του είναι πάρα πολύ δυνατός. Εφόσον ο Πανσεραικός βρίσκεται ακόμα στη πρώτη θέση συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο».
Για το Άρης – Καβάλα:
«Ενημερώθηκα πως ο Άρης δυσκολεύτηκε πολύ για να κερδίσει την Καβάλα. Ο αντίπαλος έπαιζε με 10 παίκτες και το γκολ μπήκε στο 89’».
Για το αν μπορεί να χάσει βαθμούς ο Πανσεραικός με την Δόξα Δράμας:
«Η Δόξα Δράμας είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά δεν πιστεύω πως ο Πανσεραικός μπορεί να χάσει την πρώτη θέση. Σαφώς ο Άρης πρέπει να καραδοκεί για μια γκέλα αλλά είναι κάτι πολύ δύσκολο. Έχω μιλήσει με φίλους μου από την Δράμα, θα το παίξουν στα ίσια το παιχνίδι και είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος».
Για την βαθμολογική θέση του Άρη:
«Ο Άρης έπρεπε να δημιουργήσει μια ομάδα από την αρχή της σεζόν και που θα ξέφευγε πολύ. Δεν έπρεπε ποτέ να φτάσει ο Άρης μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ο κόσμος θέλει τον Άρη να είναι στη Σούπερ Λιγκ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: