Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Φοβερή δήλωση Μπουρούση για Παναθηναϊκό!

Η κόντρα που έχει ο διεθνής άσος με τους οπαδούς του Τριφυλλιού είναι γνωστή. Παρόλα αυτά ο σέντερ της Ρεάλ είπε κάτι για τους Πράσινους που προκαλεί αν μη τι άλλο έκπληξη.
Η αντιπαλότητα που έχει ο Γιάννης Μπορούσης με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού κρατάει πολλά χρόνια. Και συγκεκριμένα από το Φάιναλ Φορ του Βερολίνου το 2009, όταν ο διεθνής σέντερ, τότε του Ολυμπιακού, είχε κάνει τη γνωστή χειρονομία προς την "πράσινη" εξέδρα ("θα τα πούμε σε δέκα μέρες") για τους τελικούς της Α1 που ακολουθούσαν.
Η κόντρα αυτή πάγωσε από τη στιγμή που ο διεθνής σέντερ αποχώρησε για το εξωτερικό, ωστόσο "ζωντάνεψε" πρόσφατα, τον περασμένο Μάρτη, όταν στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ρεάλ στο ΟΑΚΑ ο διεθνής σέντερ απάντησε στην καζούρα που άκουγε από την εξέδρα κουνώντας ειρωνικά το κεφάλι του, ενώ είχε κι ένα φραστικό επεισόδιο με έναν οπαδό του Τριφυλλιού πριν μπει στη φυσούνα (θυμηθείτε το σκηνικό ΕΔΩ).

Παρόλα αυτά, ο Μπορούσης προχώρησε σε μια δήλωση για τον Παναθηναϊκό που προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη βάσει των ελληνικών δεδομένων και αν σκεφθεί κανείς την ...προϊστορία που υπενθυμίσαμε συντόμως στην αρχή του κειμένου. Τι ακριβώς είπε ο άσος της Ρεάλ;
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι σε εκείνο το Φάιναλ Φορ του Βερολίνου είχε χαρεί που είχε κατακτήσει το τρόπαιο ο Παναθηναϊκός, αν και είχε προηγηθεί εκείνη η ...αντιπαράθεση με τους οπαδούς του Τριφυλλιού και παρόλο που ο ίδιος αγωνιζόταν τότε στον αιώνιο αντίπαλο!

Στο εκείνο παιχνίδι, μάλιστα, ο Μπουρούσης ήταν ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του Ολυμπιακού, αφού είχε χάσει το τελευταίο καλάθι που θα πήγαινε το ματς στην παράταση. Περιγράφοντας, λοιπόν, εκείνη τη φάση ο διεθνής σέντερ, είπε...
"Θεωρώ πως το έκανα σωστά. Ήταν το πιο σωστό τη στιγμή που πήρα την μπάλα. Αλλά όχι για να βγάλω τις ευθύνες από πάνω μου. Αν ο Γκριρ, που για μένα ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, σούταρε το τρίποντο ή αν έκανε ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορα την πάσα θα είχα έτοιμο καλάθι. Αλλά δεν υπάρχει αν. Τώρα είναι ωραίο να βλέπεις το βίντεο και να κάνεις την ανάλυση. Δεν μπήκε, αλλά τουλάχιστον πήρε ο Παναθηναϊκός την Ευρωλίγκα. Το πήρε μία ελληνική ομάδα τουλάχιστον", δήλωσε ο Μπορούσης μιλώντας στο contra και ερωτηθείς αν χάρηκε για την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό, ήταν ξεκάθαρος...
"Γιατί να μην χαρώ; Και τώρα με βλέπεις κόσμος και μου λέει: χαίρεσαι που πάει ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη;. Γιατί να μη χαρώ; Δεν είμαι κακός άνθρωπος με την έννοια να κρατήσω κακία επειδή έφυγα από τον Ολυμπιακό. Πρέπει να σταματήσει αυτός ο οπαδισμός, αυτή η κακία. Και βέβαια χαίρομαι. Ελληνική ομάδα είναι. Χαίρομαι γιατί κλείνω 10 χρόνια εφέτος στην Εθνική. Γιατί πάμε; Για τα λεφτά; Όχι, πάμε γιατί χαιρόμαστε. Γιατί αγωνιζόμαστε για τη χώρα μας, η οποία μας ανέδειξε όταν ήμασταν μικροί. Εγώ το αισθάνομαι σαν υποχρέωση. Μακάρι να έρθουν κι άλλα παιδιά στη δική μου θέση και να βοηθήσουν την ομάδα. Κι εγώ να πάω σπίτι μου".
Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από εκείνον τον ημιτελικό και, φυσικά, την τελευταία φάση του αγώνα... 




*Πηγή: Sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: