Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ο Νίνης τον άλλαξε και η θλίψη για τον ...άγιο Κομπότη!!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Σωτήρη Ννη, που άλλαξε στο δημιιουργικό κομμάτι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά και για την ....θλίψη του λόγω του υποβιβασμού της ομάδας του .....αδέκαστου Γιάννη Κομπότη
Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα έδειξε, ότι ο Αναστασίου και οι παίκτες έχουν μπει στο κλίμα των play off . Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά μετά από καιρό ήταν αυτός, που έπρεπε στο επιθετικό κομμάτι και στην δημιουργία φάσεων και στα 90 λεπτά του αγώνα και έκανε όσες ευκαιρίες δεν είχε κάνει στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια μαζί. Με δύο δοκάρια και πλουραλισμό στην ανάπτυξη μετά από καιρό «ζέστανε» τον κόσμο του που πήγε στο γήπεδο . Αυτά στο επιθετικό κομμάτι. Διότι ανασταλτικά και πάλι στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν πολλά προβλήματα. Ο ΠΑΣ έβαλε ένα πολύ «φθηνό» γκολ με την άμυνα του Παναθηναϊκού να είναι εκτός …τόπου και χρόνου, ενώ οι φιλοξενούμενοι με ευκολία έφθαναν στην ευκαιρία. Η αλλαγή του συστήματος και η τοποθέτηση του Ζέκα δίπλα στον Λαγό βοήθησε την ομάδα να βρει τα πατήματά της και να βελτιωθεί ανασταλτικά πολύ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Σωτήρης Νίνης ήταν αυτός, που έκανε την διαφορά χθες και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να είναι τόσο καλός δημιουργικά. Η επαφή του με την μπάλα, ο τρόπος που βγάζει κάθετες πάσες , αλλά και η δυνατότητά του για το ένα-δύο με τους συμπαίκτες του λίγο έξω από την περιοχή και το να απειλήσει την αντίπαλη εστία τον κάνουν μοναδικό στο σημερινό ρόστερ της ομάδας. Και καλύπτουν άλλες αδυναμίες του, όσον αφορά τα τρεξίματά του και την εκρηκτικότητά του. Με αυτόν τον Νίνη ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα δημιουργικά και ας ελπίσουμε αυτό να το δούμε και στα play off. Βέβαια χθες ήταν πολύ καλός και ο Κλωναρίδης, που σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ και είχε συμμετοχή στο τρίτο και ο Καρέλης.
Οσον αφορά τα αποτελέσματα της χθεσινής τελευταίας αγωνιστικής ήταν αποτελέσματα , που τα περίμενε όλη η Ελλάδα, αποτελέσματα , που ταιριάζουν στο δίσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα, που κάθε χρόνο κατεβαίνει και επίπεδο. Πρέπει , όμως, να εκφράσω την ….θλίψη μου για τον αγωνιστικό υποβιβασμό του Λεβαδειακού του Γιάννη Κομπότη. Κρίμα για τον ….άγιο αυτόν άνθρωπο, που δεν τα κατάφερε. Φέτος δεν του βγήκαν τα κουκιά και τώρα τρέχει να προλάβει μέσω των υποθέσεων της Βέροιας και της Κέρκυρας, για να σωθεί. Αλλά  δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεχνάνε ορισμένοι, ότι και ο Κομπότης εμπλέκεται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», άρα μπορεί να έχει και άλλες επιπτώσεις η ομάδα του. Τώρα μπορεί να δώσει ο Κομπότης τον Πουλίδο και τον Πελέ, πίσω , εκεί που τους πήρε. Οι δανεικοί και οι …..καλές σχέσεις δεν τον βοήθησαν. Δεν έβγαιναν τα …κουκιά και τελικά έπεσε αυτός. Πως το λένε… Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: