Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Αν είδαν ύποπτα ματς, είναι άσχετοι από ποδόσφαιρο!!

Τρελαμένος ο Αλέφαντος εξηγεί στο SportDog γιατί τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής έγιναν στα ίσα. "Κάντε δημοψήφισμα και για το ποδόσφαιρο, να δει τι θα πάρει ο Κοντονής"! Οι εχθροί του ποδοσφαίρου να αφήσουν το ποδόσφαιρο ήσυχο. Είδαμε και για τον Λεβαδειακό που έλεγαν τόσα, υποβιβάστηκε. Εγώ είδα τα ματς ότι ήταν στα ίσα την τελευταία αγωνιστική. Όσοι νομίζουν ότι έγιναν ύποπτες κινήσεις, είναι άσχετοι από ποδόσφαιρο. Και η Τσέλσι με τον Μουρίνιο έβαλε τώρα κάποιους αναπληρωματικούς. Φυσικό είναι στο ποδόσφαιρο όταν μία ομάδα καίγεται ενώ η άλλη ομάδα είναι αδιάφορη, να έρχονται εκπλήξεις. Τι εκπλήξεις δηλαδή, φυσικό είναι, αφού ο άλλος καίγεται ενώ εσύ δεν καίγεσαι.

Ο Ολυμπιακός στην Κρήτη με τον Πλατανιά ήρθε ισοπαλία, ε και; Έχουνε στο μυαλό τους τον τελικό του Κυπέλλου, φυλάγονται. Εγώ είδα και τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, λίγο έλειψε να υποβιβάσει τον Πανιώνιο! 0-0 ήρθε το ματς και μέχρι το τελευταίο λεπτό οι παίκτες του Πανιωνίου και οι οπαδοί είχανε τρελαθεί. Μπάλες έπεφταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο ΠΑΟΚ το έπαιξε κανονικά το ματς. Ανά πάσα στιγμή μπορούσε να φάει γκολ ο Πανιώνιος και να υποβιβαστεί.

Ό,τι και να γινόταν, οι εχθροί του ποδοσφαίρου θα έλεγαν ότι έγινε για να σωθεί ο Λεβαδειακός ή για να σωθεί ο Πανιώνιος κ.λπ.. Έχουμε τα προβλήματά μας, έχουμε τη φτώχεια μας, έχουμε και τον Κοντονή να μας ταλαιπωρεί και να αγωνιούμε για το αν θα πεταχτούμε εκτός Ευρώπης ή όχι. Άσε ρε άνθρωπε να βλέπουμε σε ευρωπαϊκά παιχνίδια τις ομάδες μας, τι θέλεις δηλαδή, να υποφέρουμε βλέποντας μόνο Πανθρακικό-Πλατανιά;

Δεν μας τα είπατε αυτά κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές. Δεν μας είπατε κουβέντα ότι θα ρισκάρετε να βγει η Εθνική Ελλάδας εκτός διεθνών αγώνων και ότι ο Ολυμπιακός θα παίζει μόνο με τον Πλατανιά. Δεν μας είπατε πριν τις εκλογές ότι δεν θα ξαναδούμε τον Ολυμπιακό να παίζει με τη Γιουβέντους, με την Άρσεναλ, με την Ατλέτικο, τα ίδια και ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και γιατί όχι ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης. Έχουνε κάνει επενδύσεις στον Ατρόμητο και στον Αστέρα Τρίπολης για να παίζουνε και στην Ευρώπη. Τα ίδια και ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Δεν μας είπατε ότι θα βουλιάξετε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και στην τελική, κάντε δημοψήφισμα αν σας βαστάει. Μαζί με το δημοψήφισμα για την οικονομία της χώρας, κάντε και δημοψήφισμα για το ποδόσφαιρο. Να δούμε τι θα πάρει ο Κοντονής. Το 95% των Ελλήνων θα του πει "πήγαινε σπίτι σου να καταστρέψεις το μαγαζί σου ή την επιχείρησή σου, όχι το ποδόσφαιρο". Δεν είναι το ποδόσφαιρο τσιφλίκι του κ. Κοντονή. Και πού ήταν ο Κοντονής πριν γίνει υπουργός, σε ποιο γήπεδο πήγαινε, δεν τον γνωρίζουνε τα γήπεδα. Δεν επιτρέπεται να αποφασίζει ένας άνθρωπος από το γραφείο του την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Το 95% των φιλάθλων αν κάνει δημοψήφισμα θα του πουν να είναι σύμφωνος με την FIFA και την UEFA και να αφήσει τις μαγκιές. Αν μας πετάξουν έξω η FIFA και η UEFA, ο Κοντονής θα μείνει στην ιστορία ως ο χειρότερος υφυπουργός αθλητισμού όλων των εποχών.

Και να σταματήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης από το ΠΟΤΑΜΙ να λέει ότι δεν πρέπει ο Τσίπρας να κάνει δημοψήφισμα για την οικονομία της χώρας. Αυτό θα είναι το αντρίκειο, να πάει σε δημοψήφισμα! Πώς θα πάρετε μόνοι σας την απόφαση για το τι νόμισμα θα έχει η χώρα και για το αν θα χρεοκοπήσει η χώρα.

Από την άλλη, άκουσα τον Ρωμανιά να λέει ότι οι ξένοι θέλουνε να πάνε τις συντάξεις στα 300 ευρώ! Τι λέτε ρε, έχετε τρελαθεί; Πώς θα ζήσει ο κόσμος! Ούτε για αυτό μπορείτε να πάρετε την απόφαση μόνοι σας. Όχι σαν τον Παπανδρέου με τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά που από μόνοι τους μας έβαλαν στα μνημόνια. Δεν είχαν ψηφιστεί για να τα κάνουν αυτά. Άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές.

Κάνε Τσίπρα δημοψήφισμα, όμως να έχεις ενημερώσει το λαό ποιες είναι οι επιλογές. Ποιο είναι το κακό και ποιο είναι το χειρότερο, να ξέρουμε, να διαλέξουμε. Ακούω που λένε συνεχώς για κόκκινες γραμμές. Τι κόκκινες γραμμές, λεφτά για να πληρώσεις τους μισθούς και τις συντάξεις έχεις; Πλάνο εναλλακτικό για το τι θα κάνεις ώστε να υποστηρίξεις τις κόκκινες γραμμές έχεις; Και οι ξένοι λένε ότι έχουν κόκκινες γραμμές. Τι θα γίνει λοιπόν; Οι ξένοι έχουν τα λεφτά, εσύ τι έχεις; Ενημερώστε το λαό για όλα και πηγαίνετε σε δημοψήφισμα.

Ήταν επιτυχία του Νιόπλια στον Ατρόμητο που πήρε την πέμπτη θέση και θα πάει ο Ατρόμητος στα πλέι οφ. Ο προπονητής πάντως της χρονιάς για εμένα φέτος ήταν ο Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννενα. Είναι ωστόσο μια δικαίωση για Σπανό και Αγγελόπουλο που τραβάνε τα πάνδεινα. Δεν το χωράει η λογική μου ότι οι λασπολόγοι και αυτοί που μισούνε το ποδόσφαιρο έχουν εμπλέξει τον Ατρόμητο με τον Ολυμπιακό. Ο πιο κακός δαίμονας του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια είναι ο Ατρόμητος! Του έχει κάνει απανωτές γκέλες εντός και εκτός. Αλλά είναι άσχετοι από ποδόσφαιρο, ούτε τα ματς δεν βλέπουν.

Κλείνω με Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τη βλέπω σε καλή κατάσταση τη Ρεάλ. Βέβαια, μπορεί να περάσει τη Γιουβέντους αφού η ήττα που έκανε στην Ιταλία με 2-1 της επιτρέπει να ελπίζει βάσιμα ότι θα περάσει. Όμως δεν την είδα καλά και με τη Βαλένθια. Από την άλλη η Γιουβέντους είναι σκυλίσια ομάδα, τα έχουμε ξαναπεί. Περιμένω ένα ματς φωτιά, ένα σκληροτράχηλο παιχνίδι από τη Γιουβέντους.

Και δεν παραδέχομαι τον Γκουαρντιόλα με τίποτα. Ακόμα και αν γίνει το θαύμα και περάσει -διότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν- εγώ θα λέω ότι δεν τον παραδέχομαι με τίποτα. Έγραψαν τα γερμανικά ΜΜΕ ότι του φώναξε ο Μίλερ "άντε ρε με τις σκατοτακτικές σου"!

"Άντε ρε με τις σκατοτακτικές σου"! Σαν να του είπε δηλαδή με μια φράση ο παίκτης του αυτά που λέω εγώ τόσο καιρό. Ότι πήρε μία Μπάγερν η οποία με τον Χάινκες κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ και το νταμπλ στη Γερμανία, και την άλλαξε άσχημα. Ενώ εκείνη η ομάδα έβγαινε με 3 μπαλιές από τη μια περιοχή στην άλλη και σε διέλυε, την έκανε να θέλει 15 πάσες για να επιτεθεί και διασύρεται δύο χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τότε που ήταν στην Μπαρτσελόνα όταν όλοι τον έγλειφαν, εγώ φώναζα να τον δούμε σε άλλη ομάδα άμα πάει τι θα κάνει, προπονητή τον έκαναν ο Μέσι το φαινόμενο και οι παικταράδες της Εθνικής Ισπανίας η οποία σάρωνε τα EURO και τα Μουντιάλ με τους παικταράδες Ισπανούς της Μπάρτσα, Τσάβι- Ινιέστα στα ντουζένια τους, Πουγιόλ, Πικέ κ.λπ..

Αντίθετα για τον Λουίς Ενρίκε αν και δεν τον πίστευαν πολλοί, από νωρίς φέτος είπα ότι τη φτιάχνει την Μπαρτσελόνα, έφτιαξε την άμυνά της και την έκανε πιο γρήγορη κόβοντας τις πολλές πάσες και βάζοντας μπροστά τρεις γρήγορους μπαλαδόρους που κατάφερε και τους χώρεσε μαζί. Ξανάκανε λοιπόν την Μπαρτσελόνα φέτος πρωταθλήτρια Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε -ενώ το είχε χάσει χωρίς αυτόν πέρσι- και την πάει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. 
*Πηγή: Sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: