Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

«Βρήκαμε μπροστά μας την… Ρεάλ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Άρη, ο Λεωνίδας Μπακούρας και μίλησε για την προσπάθεια των «κίτρινων» να ανέβουν στην Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Θα κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατό μέχρι το τέλος της περιόδου για να έχουμε επιτυχή έκβαση. Οι φίλαθλοι βλέπουν μια ομάδα που πλησιάζει επίπεδα Σούπερ Λιγκ. Με την Καβάλα έπρεπε να λήξει… 18-1 το σκορ ενώ με τις Σέρρες 5-1. Κυνηγάμε τις Σέρρες που θυμίζουν… Ρεάλ Μαδρίτης. Κάναμε μια σωστή ομάδα, με πολύ καλό υλικό και θα κάνουμε οτιδήποτε δυνατό για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας. Κερδίζουμε και φεύγουμε με κατεβασμένα τα κεφάλια. Υπήρξαν κάποιες ατυχίες στην αρχή και τώρα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για να δούμε ποια θα είναι η βαθμολογική έκβαση».
Για την περίπτωση των μπαράζ:
«Όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο τα σκεφτόμαστε όλα. Η προκήρυξη πρωταθλημάτων είναι σαφής και λέει ότι όταν πέφτουν από την παραπάνω κατηγορία θα πρέπει να ανέβουν ομάδες από την κάτω κατηγορία. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος».
Για τις δηλώσεις του Ντομπρασίνοβιτς πως αυτοί που διαμαρτύρονται είναι άνθρωποι του Γαλανού:
«Δεν πρέπει να φτάσουμε να μιλάμε εναντίον του ενός και του άλλου διαφορετικά δεν θα υπάρχει Άρης. Υπάρχουν ξεκάθαρα στόχοι. Αν κάποιος μιλάει για ιδιωτικά συμφέροντα στηρίζει τον εαυτό του και όχι την ομάδα. Εμείς θέλουμε όλοι μαζί να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ομάδας».
Για την προσπάθεια των παικτών:
«Είναι κρίμα με τόσο ωραία ατμόσφαιρα και τόσο ωραίο ποδόσφαιρο να μην μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Βρήκαμε μπροστά μας την… Ρεάλ Μαδρίτης και διαφορετικά θα ήμασταν 15 βαθμούς μπροστά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: