Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ξυδάκι ο Μήτρογλου, όχι ακύρωση…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τη νέα γκρίνια του Μήτρογλου.

Ξυδάκι ο Μήτρογλου, όχι ακύρωση…
***Βλέπω στα social media μία γκρίνια γιατί ο Μήτρογλου στη φάση του γκολ του Χάρα μούτρωσε, επειδή δεν του γύρισε την μπάλα ο Αργεντινός, προκειμένου να κάνει αυτός το γκολ και να βγει πρώτος σκόρερ (μαζί με τον Μπαράλες).

***Κατ΄ αρχάς, αν θύμωσε ο Μήτρογλου, δεν πειράζει. Ξυδάκι. Απλό είναι. Κατά δεύτερον, λογικά τσατίστηκε! Γκολτζής είναι. Οι γκολτζήδες έχουν αρρώστια με το γκολ. Ήθελε να βγει πρώτος σκόρερ. Και ποιος δεν θα ήθελε στη θέση του!

***Καλά έκανε ο Χάρα και το κόλλησε το γκολάκι κι ισοφάρισε ο Ολυμπιακός! Καλά έκανε κι ο Μήτρογλου και τσατίστηκε που δεν πήρε την πάσα για να το κολλήσει ο ίδιος. Έτσι είναι αυτά!

***Το ότι, όμως, ο Μήτρογλου έκανε φέτος κάποιες…βλακείες, πάνω στην τρέλα του να βάλει ορισμένα παραπάνω γκολ (βλέπε δημόσια αντιπαράθεση με Τσόρι για ένα πέναλτι η, το χαμένο πέναλτι με τον Παναθηναϊκό), δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ακυρώσουμε την προσφορά του (και) σε τούτη τη σεζόν.

***Εγώ δεν λέω ότι ο Μήτρογλου έκανε καμία πολύ καλή χρονιά. Ούτε καν ότι δικαίωσε τα λεφτά που κόστισε για μία σεζόν-αλλά ποιος τα δικαίωσε; Ο Αφελάϊ, ο Ντουρμάζ, ο Αμπιντάλ, ο Κασάμι;…

***Λέω ότι ο Μήτρογλου βοήθησε αρκετά τον Ολυμπιακό κι αυτό δεν μπορείς να το παραγράψεις, επειδή…ξίνισε χθες με τον Χάρα.

***Από τα γκολ του Μήτρογλου ο Ολυμπιακός έκανε τα διπλά στον Εργοτέλη, στη Λιβαδειά, στην Ξάνθη και στη Βέροια. Και πήρε και τα τρίποντα στο Καραίσκάκη με Πλατανιά, Πανιώνιο κι Ατρόμητο. Μάνι μάνι είναι εφτά νίκες. Και δη σε σημείο της σεζόν που έκαιγε η μπάλα. Σε ένα διάστημα οκτώ αγωνιστικών, αυτός τα καθάριζε τα ματσάκια. Και με αυτά τα ματσάκια πήρε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα...

***Και στην Ευρώπη ο Μήτρογλου έβαλε άλλα τρία γκολάκια, με Ατλέτικο, Μάλμε (το νικητήριο) και Ντνίπρο.

***Σύνολο 19 (16 στο πρωτάθλημα). Και μπορεί να πιάσει στον τελικό του Κυπέλλου το «εικοσάρικο».

***Αυτός είναι ο Μήτρογλου. Με τα καλά του και με τα κακά του, που όλοι τα ξέρουμε. Ότι μας εκνευρίζει, όλους, κάποιες στιγμές, είναι αλήθεια. Αλλά είναι λάθος να ακυρώνεις ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό και φέτος.

***Και τέλος πάντων, μιλάμε για ένα παίκτη που έχει βάλει 78 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Για τον πρώτο σκόρερ του στο Τσάμπιονς Λιγκ… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: