Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

«Να στηρίξει ο κόσμος τον ΠΑΟΚ στα πλέι – οφ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Στρατηγός, Φραγκούλης Φράγκος και μίλησε για όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«Ήταν ένα ματς που στο τέλος κατάντησε… παρωδία. Έπεσε ο τερματοφύλακας τέσσερις φορές και… έπεσαν στο γήπεδο τρεις μπάλες»!
Για την ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ θέλει μια ενίσχυση και ακόμα επιμένω. Θέλει πέντε παίκτες μεγάλης αξίας και δεν πρέπει να παρακαλάει κανέναν Νομπόα να παραμείνει στην ομάδα. Οι άλλες ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός εσκεμμένα ανεβάζει τις τιμές παικτών για τους οποίους ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ. Αυτά πρέπει να τα δει και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ. Για αυτό τον λόγο και το πλάνο και ο προγραμματισμός πρέπει να γίνονται με απόλυτα μυστικό τρόπο».
Για το θέμα της ρύθμισης των χρεών:
«Ο κ. Σαββίδης όχι απλά θα είναι ευεργέτης του ΠΑΟΚ αν πληρώσει, αλλά αυτή η επιτυχία θα ισοδυναμεί με πέντε πρωταθλήματα! Βέβαια, εμείς ως ΠΑΟΚτσήδες θέλουμε και ένα κανονικό πρωτάθλημα. Επίσης, επιβάλλεται να κάνουμε όσα μας επιβάλλει ο Πλατινί και όσα έκανε ο Ολυμπιακός. Να κάνουμε ένα σύγχρονο γήπεδο και να μάθουμε πως στήνεται με λίγα χρήματα μια σωστή ομάδα με παράδειγμα τον Αρσέν Βενγκέρ».
Για τα λεφτά που έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης:
«Αυτά τα λεφτά είναι… εξωγήινα. Με αυτά τα χρήματα έφτιαχνε ένα… γήπεδο! Νομίζω πως τώρα τα πράγματα έχουν μπει σε σωστό δρόμο και όλα όσα συζητάμε θα γίνουν σε λίγες μέρες. Ο κ. Σαββίδης θέλει μια μαχητική ομάδα. Δεν μπορεί οι εννέα της Βέροιας να μάχονται παραπάνω από εμάς με τον Ολυμπιακό. Η κουβέντα του κ. Σαββίδη όταν τους μίλησε περιστράφηκε σε αυτό το πλαίσιο. Τους θέλει όλους μαχητές»!
Για την εικόνα της ομάδας:
«Πονάνε τα μάτια μας και πονάνε και τα μάτια των φιλάθλων. Ελπίζω στα πλέι – οφ να στηθεί μια γιορτή όπως αυτή που ξέρουν να κάνουν οι ΠΑΟΚτσήδες. Δεν κατηγορώ τον κόσμο που δεν έρχεται αλλά χρειάζεται στήριξη η ομάδα για να παίξει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θα αποτελέσει αφορμή και για το μεγαλομέτοχο για να φέρει μεγάλους παίκτες. Πρέπει να μπει ο εγωισμός στην άκρη και να έρθει ξανά ο κόσμος στην ομάδα».
Για το αν θα μπορούσε να έχει μια θέση στην διοίκηση της ομάδας:
«Εγώ δεν είμαι ειδικός και δεν μπορώ να κάνω αυτή την δουλειά. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εκεί αμισθί και απλά να λέω πέντε πράγματα. Κάποιος για να είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρέπει να έχει πειθαρχία, να είναι ΠΑΟΚτσής και αδέκαστος. Εγώ δεν θέλω να έχω κανέναν ρόλο και δεν θέλω να παίρνω χρήματα. Αυτό που θέλω είναι να λέω την πραγματική άποψη μου στο Ιβάν Σαββίδη. Ίσως κάποιοι να προσπαθούν να του ωραιοποιήσουν τα πράγματα αλλά πρέπει να του λέμε την ελληνική πραγματικότητα. Ο ΟΦΗ έπαιξε επτά ματς άνευ αγώνος και δέχτηκε 21 γκολ και εμείς σε επτά ματς φάγαμε 24»!
Για την διαιτησία κατά του ΠΑΟΚ μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού:
«Υπάρχουν πάρα πολλά δείγματα αδικίας αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το θέμα είναι πως δεν υπήρχε προσήλωση στον στόχο και αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι. Ακόμα και χθες έγιναν φοβερές γκέλες από ποδοσφαιριστές και αυτό δεν δείχνει σοβαρότητα. Είδαμε παίκτη καλοπληρωμένο και καλογυμνασμένο να κάνει λάθη ασυγχώρητα για το επίπεδο του. Αν κερδίζαμε τον Πανιώνιο θα ξεκινούσαμε με συν έναν βαθμό στα πλέι – οφ».
Για το μέλλον της ομάδας:
«Αν υπάρξει η απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση, η προσπάθεια, η στήριξη του κόσμου και η διοίκηση πάρει ρηξικέλευθες και γρήγορες αποφάσεις θα γίνουν πολλά στην ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: