Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Διορία της FIFA στην Ινδονησία μέχρι τις 29 Μαΐου!!

Στις 29 Μαΐου θα κριθεί η τύχη του ποδοσφαίρου της Ινδονησίας με την FIFA να θέτει την συγκεκριμένη διορία προκειμένου η κυβέρνηση της χώρας να κάνει πίσω στην κόντρα της με την ομοσπονδία!
Το πρωτάθλημα στην Ινδονησία έχει διακοπεί εδώ και περίπου ένα μήνα λόγω της κόντρας της κυβέρνησης με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
Οι πιθανότητες να μπει οριστικό λουκέτο στη Super League της χώρας είναι αυξημένες.
Ο Γενικός Γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βάλκε με επιστολή του στην ομοσπονδία της Ινδονησίας στις 4 Μαΐου προειδοποιεί για τις συνέπειες που θα υπάρξουν λόγω της προσπάθειας της κυβέρνησης να παρέμβει στις δραστηριότητες της ομοσπονδίας.
«Αν δεν αποσυρθούν οι τροποποιήσεις του υπουργείου μέχρι τις 29 Μαΐου τότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ενεργοποιήσουμε την ποινή αποκλεισμού που προβλέπεται», τονίζεται χαρακτηριστικά στην επιστολή του αξιωματούχου της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Ο υπουργός Αθλητισμού της Ινδονησίας δεν έκρυψε την ενόχληση του για το γεγονός πως η συγκεκριμένη επιστολή κοινοποιήθηκε στην ομοσπονδία και όχι στο υπουργείο.
«Δεν παρεμβαίνουμε, οι κινήσεις μας αποτελούν μέρος των βελτιώσεων που θέλουμε να κάνουμε στο ποδόσφαιρο της χώρας μας», εξήγησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Αθλητισμού, Γκατότ Ντέουα.  

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: