Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Το αντίο και το... μήνυμα Βετούλα!!

Ύστερα από έξι χρόνια ο Νίκος Βετούλας αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα Πατρών κι ευχαρίστησε για όσα έζησε στην ομάδα (του). «Να βάλουν όλοι το εγώ, κάτω απ' το εμείς», είπε με νόημα.

Το αντίο και το... μήνυμα Βετούλα
Έπεσε αυλαία στη συνεργασία του Απόλλωνα Πατρών με τον Νίκο Βετούλα. Ο Έλληνας κόουτς με προσωπική του δήλωση, αποχαιρέτησε την ομάδα την οποία υπηρέτησε πιστά για έξι χρόνια ως προπονητής (και φυσικά παλιότερα ως παίκτης) κι ευχαρίστησε για τις στιγμές που έζησε. Έστειλε, δε, μήνυμα με... νόημα προς τους ανθρώπους που τρέχουν πλέον τον σύλλογο να βάλουν το εγώ κάτω απ' το εμείς προκειμένου να τον διατηρήσουν πετυχημένο.

Η δήλωση του Νίκου Βετούλα

«Πιστεύω ότι μετά από 6 χρόνια παρουσίας μου στον Απόλλωνα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο για μένα και μια συνεργασία, η οποία ποτέ δεν ήταν μόνο επαγγελματική. Μια σχέση αμφίδρομη και ουσιαστική. Έδωσα στην ομάδα και πήρα από αυτή. Η ομάδα από την Β' Εθνική ανέβηκε στην Α1 Εθνική, συμμετείχε δύο φορές στα πλέι-οφ και μετά από 18 χρόνια φέτος έφτασε και πάλι σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω όλους όσοι σε αυτή τη διαδρομή, σε αυτό το ταξίδι στήριξαν με πάθος την προσπάθεια αυτή, τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και τον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας. Εύχομαι από καρδιάς ο Απόλλων να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και κυρίως στον Σύλλογο να γίνει αυτό που λέμε εμείς οι προπονητές όταν θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα με υγιείς και στέρεες βάσεις: «Να βάλουν όλοι το εγώ κάτω από το εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: