Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ουζουνίδης: «Ο χθεσινός ΠΑΟΚ δεν έχει καμία τύχη»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος με τέτοιες εφανίσεις σαν τη χθεσινή δεν θα έχει καμία τύχη στα πλέι οφ.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μας απείλησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, είμασταν πολύ καλύτεροι και δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ δεν μου άρεσε, είχε απουσίες και αν δεν επανέλθουνε θα έχει προβλήματα στα πλέι οφ, καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και για να ανταπεξέλθεις και να πετύχεις τους στόχους σου χρειάζεται να έχεις βάθος ρόστερ».

Για το μέλλον του: «Εδώ και πολύ καιρό η διοίκηση θέλει να μιλήσουμε, αυτή την εβδομάδα θα κάτοσυμε στο τραπέζι για να δούμε τι θα γίνει, δεν υπάρχει όμως κάτι σίγουρο. Ανεξάρτητα από τα οικονομικά προβλήματα, υπάρχει και το πρόβλημα της αδειοδότησης όπου θ μας φύγουν οι 3-4 μεσοεπιθετικοί μας που θεωρώ ότι ειναι από τους καλύτερους του πρωταθλήματος και ο αντίπαλος τους φοβόταν».

«Δεν υπάρχει δίκαιο στο ποδόσφαιρο. Υπήρχαν ομάδες που έπαιξαν χειρότερα από τον Λεβαδειακό και σώθηκαν. Ήταν πολύ φανερό αυτό που συνέβη με κάποιες ομάδες που κερδίζανε τόσο εύκολα και στο τέλος ήταν η κορύφωση του πράγματος»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: