Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

«Μπορούν Άρης και ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Βαγγέλης Αλεξανδρής και μίλησε για τις δύσκολες αναμετρήσεις στα πλέι – οφ του ΠΑΟΚ και του Άρη με το Ρέθυμνο και την ΑΕΚ αντίστοιχα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις ημερομηνίες που ορίστηκαν τα παιχνίδια των πλέι – οφ:
«Ο σκοπός του φιλανθρωπικού αγώνα που κάνει ο ΠΑΟΚ είναι ιερός και δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία. Εύχομαι να έχει επιτυχία αυτή η εκδήλωση. Αυτή η περίοδος είναι η πιο βασική και υπάρχει η δικαιολογία για τις διοργανώτριες αρχές. Έχουν ξεκινήσει τα πλέι – οφ, όλοι οι τελικοί και πέφτουν όλα μαζί. Χρειάζεται καλή διάθεση αλλά και χρόνος για να τα παρακολουθήσεις».
Για τις πορείες των Άρη και ΠΑΟΚ:
«Θεωρώ πολύ πετυχημένη την πορεία και του ΠΑΟΚ που πήρε την τρίτη θέση και του Άρη που πήρε την τέταρτη. Είναι μεγάλη επιτυχία το να βρεθείς πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό».
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο:
«Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή οργανωμένη και δομημένη ομάδα. Έχει έναν πρόεδρο που πληρώνει και έχει πολύ ωραίες σκέψεις. Μπορεί να ηγηθεί και σε άλλα επίπεδα στο μπάσκετ, μελλοντικά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή αλλά τον θεωρώ φαβορί καθώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά την νίκη επί της ΑΕΚ».
Για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ έχει κάποια προβλήματα. Περνάει ένα ντεφορμάρισμα στα τελευταία παιχνίδια και δεν ξέρω αν θα προλάβει το παιχνίδι ο Χέρστον. Ο Άρης μπορεί να κερδίσει την ΑΕΚ και είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία. Η διοίκηση έβαλε το εισιτήριο στα 10 ευρώ και είμαι σίγουρος πως θα γίνει το σόλντ – άουτ».
Για την προσθήκη του Τσιάρα στον Άρη:
«Ο Γιώργος Τσιάρας έχει προϋπηρεσία στον Άρη και είναι μια ακόμα λύση για τους ψηλούς όπου δεν υπήρχε μεγάλη παραγωγικότητα. Θα είναι μια σημαντική βοήθεια για να πετύχει ο Άρης κάτι καλό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: