Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Η ΑΕΝΚ πάει στη Χαλκίδα!!

Η ΑΕΝΚ μετακομίζει στη Χαλκίδα και η περιφέρεια θα έχει από τη νέα σεζόν 9 ομάδες στην Α1!!! Το deal ανάμεσα στη διοίκηση και της Κηφισιάς βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και ίσως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν και οριστικές εξελίξεις.
Εδώ και ένα μήνα έχουν αρχίσει οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και ουσιαστικά επετεύχθη συμφωνία… Σκοπός της συνεργασίας είναι να συνδυαστεί η οικονομική και διοικητική σταθερότητα της ΑΕΝΚ, με το μεγάλο γήπεδο και τη δυναμική που δίνει ο κόσμος της Χαλκίδας.
Οι μετοχές θα παραμείνουν στην οικογένεια Δημουλά, αλλά στόχος είναι να υπάρξει υποστήριξη και της τοπικής κοινωνίας, ώστε να δημιουργηθεί μια μεγάλη δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ.
Οσο για το όνομά; Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι η ομάδα να λέγεται ΑΕΝΚ Χαλκίδας.
Οταν ολοκληρωθεί η συμφωνία και η μετακόμιση, θα γίνει πραγματικότητα και μεγαλύτερη αλλαγή στον μπασκετικό χάρτη της Α1. Από την Αττική θα υπάρχουν 3 ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ), από την Θεσσαλονίκη 2 ομάδες (ΠΑΟΚ, Αρης) και όλες οι υπόλοιπες θα είναι από την περιφέρεια. Δηλαδή Χαλκίδα, Ρόδο, Δράμα, Ρέθυμνο, Αμαλιάδα, Πάτρα, Τρίκαλα, Καβάλα και Τρίπολη.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: