Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

«Κερδίζουμε και δεν χαιρόμαστε»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Άρη, Γιάννης Φυσέκης και μίλησε για την προσπάθεια των «κίτρινων» και την ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις πολλές ευκαιρίες που έχασε ο Άρης στο παιχνίδι με την Καβάλα:
 «Ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε πολύ καλή παρουσία αλλά και τύχη σε πολλά σημεία.  Τα παιδιά της ομάδας μας παίζουν όλοι με μεγάλη πίεση και όσο δεν έμπαινε η μπάλα η κατάσταση δυσκόλευε. Αν έμπαινε από νωρίς η πρώτη ευκαιρία τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα».
Για τον κόσμο του Άρη:
«Ο κόσμος ήταν απίστευτος και πρώτη φορά το ζω. Οι φίλαθλοι ήταν μούσκεμα και γυμνοί μέσα στην βροχή».
Για την απόδοση της ομάδας:
«Κερδίζουμε σερί παιχνίδια χωρίς να δεχτούμε γκολ, σκοράρουμε, παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να χαρούμε μετά την νίκη. Έχουμε δείξει ποιος είναι ο καλύτερος στην κατηγορία αλλά τελειώνει το παιχνίδι και δεν πανηγυρίζουμε. Κερδίζουμε και νιώθουμε λες και χάσαμε. Πως γίνεται αυτό»;
Για το αν υπάρχει γκρίνια στα αποδυτήρια:
«Έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας, είμαστε καλά και δεν υπάρχει γκρίνια. Υπάρχει προσήλωση στον στόχο, θέλουμε να κάνουμε το καθήκον μας και μετά θα δούμε τι θα γίνει».
Για τις συνεχόμενες επιτυχίες του Πανσερραϊκού:
«Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα κάτι. Είναι καλή ομάδα ο Πανσερραϊκός, έχει έμπειρους παίκτες αλλά σε κάποια παιχνίδια πέρασε πιο εύκολα ενώ εμείς περάσαμε δια πυρός και σιδήρου. Θα έπρεπε σε κάποιους αγώνες να δυσκολευτεί λίγο παραπάνω».
Για την πορεία του στον Άρη:
«Από τη στιγμή που ήρθα είπα πως θα δώσω το 100% και δεν μπορώ να βάλω στο μυαλό μου πως δεν θα πετύχει η ομάδα. Έχω μια απογοήτευση για την θέση στην βαθμολογία αλλά ακόμα δεν μπαίνει στο μυαλό μου το ότι είμαστε δεύτεροι».
Για το γεγονός πως έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ:
«Από τότε που ήρθα δέχτηκα δύο γκολ, ένα με την Ελευθερούπολη και ένα στην Δράμα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: