Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Παπαδόπουλος: «Ο τελικός είναι το Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ»

Ο νικητής του ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα κατακτήσει τη φετινή Ευρωλίγκα, σύμφωνα με την εκτίμηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Παπαδόπουλος: «Ο τελικός είναι το Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ»
Ένας εκ των Ολυμπιακού ή ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα κατακτήσει τη φετινή Ευρωλίγκα, σύμφωνα με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Ο «Λάζος» δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ο τελικός, ενώ όσον αφορά τον ίδιο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση του ποδιού του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λάζαρου Παπαδόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

- Πως νιώθεις που φέτος δεν αγωνίζεσαι σε κάποια ομάδα;

«Νιώθω παράξενα. Πολλές φορές συλλαμβάνω τον εαυτό μου να ονειρεύομαι ότι είμαι πριν από ένα ντέρμπι. Είναι κάτι που μου λείπει αυτό».

- Είχες την ευκαιρία να παρακολουθήσεις αρκετά παιχνίδια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, πως σου φάνηκε το επίπεδο φέτος;

«Δεν θα έλεγα ότι το τεχνικό επίπεδο είναι ανεβασμένο. Ωστόσο στους τομείς της ταχύτητας, της δύναμης και της εκρηκτικότητας βλέπω μια πρόοδο».

- Ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε με στοιχεία μια μεγάλη φέτος αύξηση στα εισιτήρια σε όλα τα γήπεδα αλλά κυρίως στα γήπεδα των επαρχιακών ομάδων. Πιστεύεις ότι μετά από μια περίοδο κρίσης, ο κόσμος αγκαλιάζει ξανά το μπάσκετ;

«Ύστερα από χρόνια όπου υπήρξε πτώση βλέπουμε μια άνοδο. Η άνοδος όμως είναι πολύ μικρή και θέλει πολλή δουλειά για να φτάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε όλοι».

- Τα προγνωστικά σου για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας στην Μαδρίτη και κατά πόσο πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός σαν μοναδικός μας εκπρόσωπος θα μπορέσει να το διεκδικήσει...

«Πιστεύω ότι ο τελικός του Φάιναλ φορ είναι ο ημιτελικός Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όποιος κερδίσει αυτό το παιχνίδι θα κατακτήσει και την Ευρωλίγκα».

- Ένα σχόλιο για την πορεία ΠΑΟΚ, Άρη στο πρωτάθλημα φέτος.

«Καταρχήν τα δυο φετινά ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη ήταν συγκλονιστικά. Και τα δυο κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και ζηλεύω τους αθλητές των δυο ομάδων που έζησαν αυτά τα παιχνίδια. Μακάρι οι δυο ομάδες να διασταυρωθούν στα πλέι οφ και να απολαύσουμε πάλι αυτό το ωραίο θέαμα».

- Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε να αγωνίζεσαι ξανά στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη;

«Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα να γίνει αυτό. Είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του ποδιού μου».

- Τα επόμενα σχέδια και πλάνα σου για την ακαδημία GBA.

«Έρχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο καμπ από την GBA και μια μεγάλη προετοιμασία για τα αγωνιστικά μας τμήματα ενόψει της νέας σεζόν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: