Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

«Κοιτούσαμε μόνο το αποτέλεσμα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος και μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ αλλά και την παραμονή του «ιστορικού» στην Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την παραμονή του Πανιωνίου:
«Από την αρχή της χρονιάς στόχος ήταν η παραμονή και με μεγάλη προσπάθεια στο τέλος τα καταφέραμε».
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Εμείς θέλαμε μόνο την νίκη. Από την στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες κοιτούσαμε μόνο την άμυνα μας ενώ ενημερωνόμασταν και για τα άλλα αποτελέσματα. Έγιναν κάποια πράγματα που δεν τιμάνε κανέναν όμως αυτό είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στα Ελληνικά γήπεδα. Αυτό που θα θυμούνται όλοι είναι πως ο Πανιώνιος έμεινε στην κατηγορία. Μετά την κόκκινη κάρτα δώσαμε πολύ χώρο στον ΠΑΟΚ και κοιτάξαμε να μην μπορεί να περάσει μπαλιές. Νομίζω πως τα καταφέραμε».
Για το αν υπήρχαν συζητήσεις με τους παίκτες του ΠΑΟΚ:
«Κανείς δεν μας βοήθησε στα 33 παιχνίδια που είχαμε παίξει και δεν μας έδωσε κάτι. Ότι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας. Παίξαμε όπως παίζαμε σε όλα τα ματς και περιμέναμε να κερδίσει ο καλύτερος».
Για τις μπάλες που έπεσαν στο γήπεδο:
«Δεν ξέρω ποιος πέταξε τις μπάλες ή ποιος φταίει για αυτό το θέμα. Αυτό έγινε και παραπάνω από μια φορές. Κάτι τέτοιο το βλέπουμε μόνο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει στο εξωτερικό. Κατά την διάρκεια της χρονιάς το έχουμε δει πολλές φορές. Σε άλλα παιχνίδια εκτός έδρας πολλές ομάδες από το 70’ πετάνε μπάλες. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα από όλους».
Για το άγχος της ομάδας:
«Εμείς που παίζαμε μέσα δεν είχαμε τόσο άγχος γιατί ήταν στα πόδια μας η κατάσταση. Ο Κολοβός όσο έπαιξε δεν είχε άγχος, από την στιγμή που πήγε στον πάγκο το άγχος του δεκαπλασιάστηκε. Η πίεση ήταν πάρα πολύ μεγάλη όλη την βδομάδα και ο ένας βοηθούσε τον άλλον. Ο προπονητής βοηθούσε εμάς και εμείς τον προπονητή. Κάποια στιγμή έγινε η έκρηξη του άγχους αλλά αυτό είναι λογικό καθώς είχαμε εξασφαλίσει την παραμονή».
Για το γεγονός πως υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός:
«Έπεσε ο Λεβαδειακός από όπου κατάγομαι ενώ έχω παίξει και εκεί. Για την Λειβαδιά ήταν ένα άσχημο πράγμα αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο και αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου».
Για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου:
«Είχε γίνει ένα μαρκάρισμα πιο πριν αλλά ο Δημήτρης έπεσε ξαφνικά κάτω. Έπαθε ένα τράβηγμα και είναι ένας από τους μυϊκούς τραυματισμούς που συμβαίνουν ξαφνικά χωρίς να τους καταλάβει κανείς».
Για το γεγονός πως αγκάλιασε τον διαιτητή στο τέλος:
«Είμαι της άποψης πως ότι και να δώσει ο διαιτητής στο τέλος πάλι φίλος πρέπει να είναι και να του δώσεις το χέρι. Ο κ. Σιδηρόπουλος είχε σφυρίξει και πέρυσι στο παιχνίδι του Απόλλωνα που είχε πέσει η ομάδα μου και πάλι τον είχα αγκαλιάσει. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, έχει σφυρίξει δύο φορές σε δύο καθοριστικά παιχνίδια της καριέρας μου».
Για το γεγονός πως ανανέωσε το συμβόλαιο του:
«Υπέγραψα για ενάμιση χρόνο και είμαι μια χαρά στον Πανιώνιο. Η φανέλα είναι από τις πιο βαριές στην Ελλάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: