Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Πεπ: «Μένω στη Μπάγερν»!

Ο Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε ότι θα βρίσκεται και του χρόνου στο Μόναχο, ενώ για τη ρεβάνς με Μπάρτσα τόνισε ότι η Μπάγερν έχει πάντα πιθανότητες ανατροπής.
Αρχικά ήρθαν οι διαδοχικές ήττες. Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν έντονα οι φήμες ότι έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι και έπειτα ακολούθησε η προτροπή του Φραντς Μπεκενμπάουερ («Πρέπει να αποσαφηνίσει άμεσα τι θα κάνει»). Οπότε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του:
«Το έχω πει ήδη 200 εκατομμύρια φορές: Εδώ θα είμαι και του χρόνου», ήταν η πρώτη ατάκα του σχετικά με την παραμονή του στον πάγκο των Βαυαρών, για να προσθέσει: «Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και για μένα είναι ένα όνειρο το ότι βρίσκομαι σε αυτό το σύλλογο». Κατά συνέπεια απορίες δεν υπάρχουν πλέον για το ποιος θα είναι ο προπονητής της Μπάγερν για τη σεζόν 2015-’16.
Βέβαια υπάρχει και ο επαναληπτικός με τη Μπαρτσελόνα, για τον οποίο είπε: «Ο κόσμος απαιτεί από εμάς να επιτεθούμε. Ωστόσο, είδατε όλοι ότι η Μπάρτσα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο στις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να έχουμε κοντρόλ ρυθμό. Είμαστε η Μπάγερν και ποτέ δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουμε πιθανότητες για ανατροπή».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: