Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Χατζηελευθερίου: «Παίζουμε για το όνομα και την αξιοπρέπεια μας» (Audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας Ηλίας Χατζηελευθερίου, και μίλησε για τον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας του στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα κάνουμε αυτό που είναι αυτονόητο για μία σοβαρή ομάδα. Αν μπαίναμε σε άλλες σκέψεις, θα έπρεπε να βοηθήσουμε κι άλλες 6-7 ομάδες που είχαν ανάγκη από βαθμούς. Παίζουμε για το όνομα και την αξιοπρέπεια μας. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι κάναμε το σωστό σε κάθε περίπτωση. Αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο».

Για το αν υπάρχει κίνητρο για την ομάδα του πλέον, είπε: «Στόχος μας ήταν να διασφαλίσουμε την παραμονή. Αυτό συνέβη εδώ και τουλάχιστον 7-8 παιχνίδια. Η ομάδα παραμένει αξιόμαχη. Μας ενδιαφέρει να είμαστε σοβαροί μέχρι την τελευταία στιγμή. Όπως αντιμετωπίσαμε όλα τα παιχνίδια θα αντιμετωπίσουμε κι αυτό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Πανσερραϊκό. Από την στιγμή που δεν έχουμε βαθμολογικό άγχος, δεν έχουμε πρόβλημα. Θα είναι σαν όλα τα άλλα παιχνίδια».

Τέλος, για το ποια ομάδα θα έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, επεσήμανε: «Τον πρώτο λόγο σίγουρα τον έχει ο Πανσερραϊκός. Από τη στιγμή που είναι πρώτος, έχει καλύτερη ομάδα από εμάς. Η Δόξα όμως έδειξε ότι και με τις τρεις ομάδες που βρίσκονται από πάνω, δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από την δυναμική τους».

Ακούστε όσα είπε ο Ηλίας Χατζηελευθερίου στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: