Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Αντίο με δείπνο η Κηφισιά!!

Αποχαιρετιστήριο δείπνο για το φινάλε της σεζόν παρέθεσε η διοίκηση της Νέας Κηφισιάς σε όλη την ομάδα.

Αντίο με δείπνο η Κηφισιά
Η χρονιά μπορεί να μην εξελίχθηκε όπως θα ήλπιζαν οι άνθρωποι της Νέας Κηφισιάς, αλλά το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα παραμένει και επιβεβαιώθηκε αυτό στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση το βράδυ της Κυριακής.

Σε εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Βαγενάς, οι αντιπρόεδροι, Χάρης Ντιγριντάκης και Παναγιώτης Δημουλάς καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου δεξιώθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε όλους για όσα πρόσφεραν κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Για μένα ήταν μια καλή χρονιά με κακές στιγμές. Δεν πιστεύω ότι ξαφνικά ψηλώσαμε απότομα για αυτό και θεωρώ ότι η χρονιά δεν ήταν αποτυχημένη . Ήταν μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις. Κάποιους θα σας δω και του χρόνου και τους άλλους θα τους ευχαριστήσω για την προσφορά τους και θα τους θυμάμαι πάντα . Καλό καλοκαίρι σε όλους», τόνισε.

Στα δείπνο από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΝΚ και μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ, Κώστας Κατσαμπάνης, το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ, Νότης Χατζηνικόλας και η γενική γραμματέας της ερασιτεχνικής Ελένη Δημουλά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: