Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ιτάνζ: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε»

Ο Σαρλ Ιτάνζ  μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο τονίζοντας πως η ομάδα του δεν παρουσίασε το πρόσωπο που θα ήθελε, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να αντιστρέψει το κλίμα στα πλέι οφ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
-Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι γιατί θέλατε την νίκη για να μείνετε ψηλά στα play off και ο Πανιώνιος για να παραμείνει στην κατηγορία…
«Σίγουρα ήταν ένα περίεργο ματς αλλά εμείς δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε να παίξουμε και δυστυχώς αυτό ήταν το αποτέλεσμα».
-Μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση στα πλέι οφ;
«Θα προσπαθήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να προκαταβάλει τι θα γίνει αλλά σίγουρα πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στο μέλλον».
-Η αλήθεια είναι πως έχετε καιρό να δείξετε το καλό σας πρόσωπο…
«Δεν έχει σημασία τι έχουμε κάνει αλλά τα πιο σημαντικά είναι αυτά που έρχονται και έχουμε μπροστά μας και εκεί πρέπει να δείξουμε τα καλά μας στοιχεία».
-Ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη θέση και οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι ο μεγάλος σας αντίπαλος. Εσύ πιστεύεις πως και κάποια από τις άλλες δυο ομάδες (Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος) μπορούν να κάνουν κάτι;
«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να συγκεντρωθούμε σε αυτά που θα κάνουμε εμείς. Να είμαστε αυτοί που πρέπει, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: