Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Μαυροειδής: «Είχα προτάσεις από Εφές και Ιταλία»

Πρόταση από την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά και από ομάδες της Ιταλίας είχε ο Δημήτρης Μαυροειδής, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ερώτηση σπουδαστή στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ!

Μαυροειδής: «Είχα προτάσεις από Εφές και Ιταλία»
«Είναι υποχρέωση μου να αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα όποτε μου ζητηθεί», δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής στους σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, σε ερώτηση όσο αναφορά το μέλλον του στην «γαλανόλευκη».

Ο έμπειρος σέντερ απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των σπουδαστών ξεκινώντας την κουβέντα από τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ.

«Το μπάσκετ για εμένα δεν ήταν πρωταρχικός στόχος, από πολύ μικρός ήθελα να σπουδάσω και να γίνω γιατρός, ακόμα και τώρα συνεχίζω τις σπουδές μου». Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό το 2013, μίλησε για το φετινό σταθμό της καριέρας του, τη Νέα Κηφισιά, και αναφέρθηκε στη μη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ, στόχος που δεν επιτεύχθηκε.

«Λόγω της κρίσης η Κηφισιά προσπάθησε να βρει παίκτες λαχεία και να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο. Ενώ ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, οι συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ χάλασαν τη χημεία της ομάδας και γι’ αυτό δεν καταφέραμε να μπούμε στα πλέι οφ».

Ακόμα, δεν δίστασε να απαντήσει στα σενάρια που έκαναν λόγω για πρόταση της Εφές στα μέσα της σεζόν λέγοντας: «Είχα πρόταση και από την Εφές αλλά και από ομάδες της Ιταλίας, δεν ήθελα να αφήσω την Κηφισιά και να φύγω».

Σε ερώτηση, για το κατά πόσο ισχύει ότι το Ισπανικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο της Ευρώπης, ο άλλοτε παίκτης της Μπιλμπάο είπε: «Το ελληνικό σε σχέση με το Ισπανικό πρωτάθλημα είναι τόσο διαφορετικό όσο η γη με τη σελήνη. Όλα είναι τελείως διαφορετικά εκεί, από τον τρόπο αντίληψης του μπάσκετ μέχρι τη συμπεριφορά του απλού φίλαθλου που πηγαίνει στο γήπεδο». Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σεζόν που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό.

«Στο φάιναλ φορ του 2013 ήμασταν όλοι τόσο άψογα προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι που στον τελικό με τη Ρεάλ, ενώ η διαφορά που χάναμε έφτασε μέχρι και τους 17 πόντους, ξέραμε πως το παιχνίδι θα γυρίσει, το πιστεύαμε όλοι !» Τέλος, η προπονητική δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει και δεν είναι στα όνειρα του, αλλά θα ήθελε να ασχοληθεί με τον τομέα που σπουδάζει, τη Ιατρική. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: