Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

«Δεν χάνουμε πουθενά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαιτζίδης και μίλησε για την νίκη επί της Παναχαικής αλλά και για την συνέχεια της ομάδας.
«Η ομάδα είναι τρένο. Δεν χάνει πουθενά και όλη η Ελλάδα βλέπει πως ο Ηρακλής δικαίως βρίσκεται σε αυτή την θέση. Αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα και δεν ησυχάζει αν δεν πάρει την νίκη. Δεν χάνουμε πουθενά».
Για την φετινή πορεία της ομάδας:
«Πρώτα από όλα ο ερχομός του κ. Παπαθανασάκη έδωσε άλλον αέρα. Υπάρχει οργάνωση, δουλεύουμε όλοι και δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη. Έχει συσπειρωθεί ο κόσμος, υπάρχει συνέπεια, δουλειά από τον προπονητή μας και συνεχίζουμε για ακόμα παραπάνω πράγματα».
Για το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης:
«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Αν δεν κριθεί και μαθηματικά η άνοδος μας δεν σταματάμε και δεν υπάρχει εφησυχασμός. Παίζουμε με μια καλή ομάδα αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν».
Για τους βαθμούς που χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στην άνοδο:
«Στην αρχή έλεγα πως με 19-20 βαθμούς ανεβαίνουμε. Το θέμα είναι το τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».
Για τον Παπαθανασάκη:
«Την Τρίτη θα κατέβει ο πρόεδρος. Έχει γίνε ένα με τον κόσμο του Ηρακλή και του έχει μπει το μικρόβιο της ομάδας. Ο άνθρωπος έχει όραμα και ότι και να πω είναι λίγο. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ και αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι. Ο κόσμος του Ηρακλή είναι πολύ μεγάλος και τον στηρίζει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: