Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

«Παίκτες από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και Γενικός Διευθυντής της ακαδημίας των Μπέμπηδων, ο Παναγιώτης Κερμανίδης  και μίλησε για την κίνηση «fair play» του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αλλά και για την ομάδα του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Χαίρομαι που στις τάξεις του ΠΑΟΚ βρίσκονται τέτοιοι άνθρωποι όπως ο Σνάουτσνερ και συμπεριφέρονται με τέτοιον τρόπο. Ήταν ένας τελικός και κρινόταν η θέση του πρωταθλητή όμως ο κ. Σνάουτσνερ έπραξε σωστά και «έσωσε» το παιχνίδι. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να βρίσκονται στον σύλλογο ενώ και το παιδί που εκτέλεσε το πέναλτι έπραξε σωστά».
Για την ομάδα των Μπέμπηδων:
«Είμαστε μια καθαρά ποδοσφαιρική ακαδημία και μας ξέρουν όλοι στη Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι η τελευταία χρονιά των παιδιών και από εδώ και πέρα επιλέγονται από διάφορες ομάδες. Από εδώ και πέρα τα παιδιά προχωράνε ανάλογα με τις ικανότητες τους. Κερδίσαμε στον τελικό, εναντίον της πιο ισχυρής ομάδας της Θεσσαλονίκης. Με την προσπάθεια που έχει κάνει ο κ. Πουρλιοτόπουλος οι ομάδες του ΠΑΟΚ είναι αχτύπητες. Επίσης, ο Δεληγιαννίδης είχε την πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ ενώ ξεκίνησε από εμάς ενώ και ο Παυλίδης σκόραρε με την Εθνική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που δικαιώνονται οι προσπάθειες μας».
Για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα του ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ θα γίνει πάλι μεγάλος ποδοσφαιρικά όταν βγούνε παίκτες μέσα από τα σπλάχνα του που θα τιμούν την φανέλα. Μόνο με μεταγραφές αμφιβόλων παικτών δεν ξέρω αν ο συλλόγους μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα της προσφυγιάς, έχει μια ιστορία, ένα ήθος και αν πάμε στο ψυχρό επαγγελματικό δεν θα πετύχουμε. Θέλουμε όλοι να πρωταγωνιστεί η ομάδα αλλά αυτό πρέπει να γίνεται με ορθόδοξο τρόπο. Χρειάζεται ένα πλάνο μακροπρόθεσμο για να μπορούμε να έχουμε διάρκεια. Φέτος, κάναμε ένα τρομερό ξεκίνημα όμως τα θεμέλια ήταν χτισμένα σε άμμο και όλα γκρεμίστηκαν στον δεύτερο γύρο. Στον ΠΑΟΚ δεν χωράνε πολλοί ξένοι. Θα πρέπει να έρθουν μόνο παίκτες που θα ξεχωρίζουν πραγματικά από τους υπόλοιπους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: