Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Κανένας περιοριστικός όρος σε Σπάθα!!

Δεν επιβλήθηκε κάποιος περιοριστικός όρος στον διαιτητή Ηλία Σπάθα, που σήμερα απολογήθηκε στον ανακριτή διαφθοράς για την εγκληματική οργάνωση. Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος του.

Κανένας περιοριστικός όρος σε Σπάθα
Λίγες ημέρες μετά την απόφαση να μην επιβληθεί περιοριστικός όρος στον διαιτητή Θανάση Γιάχο, το ίδιο συνέβη και με τον Ηλία Σπάθα.

Ο ρέφερι της Super League πέρασε σήμερα από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη και απολογήθηκε για την εγκληματική οργάνωση, ενώ στη συνέχεια μετέβη στον εισαγγελέα.

Όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος του, Χρυσόστομος Βελάκης, δεν επιβλήθηκε κάποια ποινή στον πελάτη του.

«Με ομόφωνη και από κοινού ληφθείσα απόφαση τους ο κ. Ειδικός Ανακριτής Διαφθοράς και η κ. Εισαγγελέας αποφάσισαν να μην επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος εις βάρος του κ. Ηλία Σπάθα, έπειτα από την απολογία του ενώπιον τους.

Η απόφαση αυτή ελήφθη έπειτα από την κατάρρευση, του εις βάρος του κατηγορητηρίου και την αναλυτική αντίκρουση των εν δυνάμει συντριπτικών στοιχείων από την πλευρά του ίδιου και της υπεράσπισης του. Η απόφαση αυτή αποτελεί την πρώτη απάντηση από την πλευρά της ελληνικής δικαιοσύνης σε όσους με ψευδείς ισχυρισμούς και ανυπόστατες κατηγορίες επιχείρησαν να σπιλώσουν το όνομα του Ηλία Σπάθα.

Η επόμενη απάντηση θα δοθεί και πάλι στα πρόσωπα αυτά από τα αρμόδια Δικαστήρια, οπού και θα κληθούν να πληρώσουν για τις συνέπειες των πράξεων τους. Ο κ. Ηλίας Σπάθας εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς την Ελληνική Δικαιοσύνη και την απόλυτη ικανοποίηση του για την εκδοθείσα απόφαση
», ανέφερε ο κύριος Βελάκης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: