Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Γκουαρντιόλα: «Δεν θα αυτοκτονήσω κιόλας»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έδειξε να πτοείται από την κριτική που δέχεται και ισχυρίστηκε πως είναι ήσυχος με τη συνείδησή του. «Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο», είπε για τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα.

Γκουαρντιόλα: «Δεν θα αυτοκτονήσω κιόλας»
Όχι θα κάτσει να σκάσει… Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δέχεται σκληρή κριτική από ΜΜΕ, φιλάθλους, αλλά και υψηλά στελέχη της Μπάγερν, αλλά δεν θα χαλάσει τη ζαχαρένια του και δηλώνει ήσυχος με τη δουλειά που έχει κάνει.

«Δεν είμαι εδώ για να με θεωρήσουν τον κορυφαίο προπονητή του κόσμου. Αυτά είναι ανοησίες. Είμαι εδώ για να δώσω χαρά σε κάποιους ανθρώπους και να βοηθήσω την Μπάγερν, όπως έκανα με την Μπαρτσελόνα. Πάντα δίνω το καλύτερο που μπορώ. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για το σύλλογο, τον πρόεδρο, τους θρύλους της ομάδας και τον κόσμο της, λυπάμαι. Δεν θα αλλάξω τη ζωή μου για μια νίκη ή μια ήττα. Είχα κατακτήσει τα πάντα, αλλά ήταν ένα όνειρο για μένα όταν με κάλεσε η Μπάγερν. Δεν θα αυτοκτονήσω κιόλας αν δεν νικήσουμε. Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά μου, πάντα δίνω το μέγιστο, όπως στην Μπαρτσελόνα έτσι και τώρα εδώ», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του επαναληπτικού με την Μπαρτσελόνα.

Παρά το βαρύ σκορ του πρώτου αγώνα, ο προπονητής των Βαυαρών δεν καταθέτει τα όπλα. «Έχουμε ένα μειονέκτημα 3-0 απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 15 με 20 χρόνια. Θα πρέπει να παίξουμε με καρδιά, αλλά και μυαλό. Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου στις αντεπιθέσεις και γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ξέρω πως για να πάμε στον τελικό πρέπει να πετύχουμε πολλά γκολ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλά και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Θα πρέπει όμως και να αμυνθούμε σωστά. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Και στον πρώτο αγώνα η Μπαρτσελόνα πέτυχε τρία γκολ σε 13 λεπτά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: