Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Πάγωσε το μυαλό στους -5;

Θα μας τρελάνουν οι αθλητικοί δικαστές. "Κουφή" και η απόφαση για την Παναχαϊκή. Αφού ήταν αθώα, γιατί της έριξαν το -5 κατακέφαλα; Το θέατρο του παραλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται...
Πάγωσε το μυαλό στους -5;
Ακόμη μια αλλοπρόσαλλη απόφαση της ελληνικής αθλητικής δικαιοσύνης. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κράτησε την Παναχαϊκή στη Football League, μετά την έφεση της πατρινής ομάδας, αλλά της επέβαλε ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, όπως σας ενημερώσαμε και προηγουμένως.
Αυτό, φυσικά, δεν προβλέπεται από κανέναν κανονισμό. Αντίθετα, αν η Παναχαϊκή ήταν ένοχη τότε θα έπρεπε να πέσει κατηγορία. Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα όταν, μετά τις εφέσεις, γλίτωσαν τον υποβιβασμό, αλλά η ίδια Επιτροπή τους είχε επιβάλλει αφαίρεση 10 και 8 βαθμών αντίστοιχα δίνοντας δικαίωμα να παίξουν στη Σούπερ Λίγκα. Άλλα κόλπα από τους αθλητικούς δικαστές που έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν με τις αποφάσεις τους.
Την ίδια ώρα στην περίπτωση της Παναχαϊκής έχουμε το εξίσου απίστευτο: Τιμωρήθηκε ο μεσάζοντας και καταγγέλλων (Πέτρος Σταθάκης) και δεν τιμωρήθηκαν αυτός που έδωσε τα χρήματα και αυτός που τελικά τα πήρε, αφού και ο Αλέξης Κούγιας και ο Μανώλης Κουβαράς (γενικός αρχηγός Ολυμπιακού Χερσονήσου) κρίθηκαν αθώοι!
Πάντως, περιμένουμε με μεγάλη περιέργεια να διαβάσουμε το σκεπτικό της απόφασης για να δούμε πώς προέκυψαν όλες αυτές οι "κουφές" αποφάσεις. Αν, βεβαίως, μπουν στον κόπο να το βγάλουν στη δημοσιότητα...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: