Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Μίστερ, τον λένε Βαγγέλη!!

O Μιχάλης Ανδρεαδάκης γράφει για την αγωνιστική αναγέννηση του Βαγγέλη Μάντζιου και τα δύο γκολ του, που οδήγησαν τον ΟΦΗ στη νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ.
Μίστερ, τον λένε Βαγγέλη!
Τον επόμενο μήνα ξεκινάει στο Mega μια νέα κωμική σειρά που έχει τίτλο «Με λένε Βαγγέλη». Οσοι δεν έχετε δει το σχετικό trailer σας παραθέτουμε ορισμένες πληροφορίες: Ο ήρωας μας (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) είναι ένα... ρεμάλι που θέλει να αφήσει πίσω του τα λάθη του παρελθόντος και να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Ανακαλύπτει το «κάρμα» του, βλέποντας τον Νίκο Κουρκούλη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου (!) και παίρνει την απόφαση να καταγράψει σε ένα χαρτί όλα τα σφάλματα που έχει κάνει στη ζωή του, επιδιώκοντας να επανορθώσει για κάθε ένα από αυτά.
Στο δικό μας «σίριαλ», ο πρωταγωνιστής είναι ένας επιθετικός που θέλει να γίνει καλύτερος ποδοσφαιριστής. Επιδιώκει να «σβήσει» τα χρόνια που βρισκόταν μεταξύ «φθοράς και αφθαρσίας» και επιθυμεί να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα, επιστρέφοντας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Τον έπεισαν γι αυτό - όχι ο Νίκος Κουρκούλης! - αλλά ο Νίκος Μαχλάς και ο Νίκος Αναστόπουλος που τον «έψησαν» λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος να «κατηφορίσει» στο Ηράκλειο για να φτιάξει ξανά το όνομα του. Τον λένε Βαγγέλη... Μάντζιο! Το «κάρμα» του 28χρονου σέντερ φορ είναι να κατορθώσει να κληθεί στην Εθνική ομάδα και να μπορέσει να αγωνιστεί το επόμενο καλοκαίρι στο EURO 2012. Από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Κρήτη έθεσε ως αυτοσκοπό να «αναγκάσει» με την απόδοση του τον Φερνάντο Σάντος να του δώσει μια ευκαιρία να αγωνιστεί από το εθνόσημο.
Από τη στιγμή, μάλιστα, που υπάρχει δεδομένο πρόβλημα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην επιθετική γραμμή. Δεν είμαι σίγουρος αν στο φινάλε πετύχει το σκοπό του αλλά αν κρίνουμε από τα δύο τέρματα που σημείωσε στον αγώνα με την ΑΕΚ, έδωσε την καλύτερη απάντηση σε όλους τους αμφισβητίες του. Ο «Αναστό» πιστεύει πολύ τον Μάντζιο και περίμενε πως και πως μια εμφάνιση σαν αυτή της Κυριακής προκειμένου να «γεμίσει» με αυτοπεποίθηση και να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα. Βέβαια, κάνοντας μνεία μόνο στον άσο της κρητικής ομάδας που σημείωσε δύο τέρματα, αδικούμε την προσπάθεια των υπολοίπων παικτών του ΟΦΗ που ξεχώρισαν.
Ο Σουμπίνιο έχει αρχίζει σιγά-σιγά να θυμίζει τον παίκτη που είχε ξεχωρίσει πριν δύο χρόνια στη B' Eθνική με τη φανέλα του Εθνικού, πετυχαίνοντας ένα γκολ και βγάζοντας την ασίστ στο τρίτο. Ο Φώτης Παπουλής, με τις γνωστές «μπούκες» του από τα άκρα, δημιούργησε τα δύο πρώτα τέρματα και «ταλαιπώρησε» τον Καράμπελα. Οι Γεωργίου και Ταυλαρίδης συνέθεσαν για ένα ακόμα παιχνίδι ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο και κέρδισαν τις περισσότερες «μονομαχίες» που κλήθηκαν να δώσουν. Ο Μποντόρ έκανε επίσης τη δουλειά του στο διάστημα που αγωνίστηκε και μαζί με τον Καλαϊτζιτς ανέκοψαν πολλές επιθετικές προσπάθειες της ΑΕΚ.
Υ.Γ.: «Εκεί τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά» γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα μετά την ισοπαλία στην Τούμπα, αναφερόμενοι στον αγώνα που ακολούθησε με την ΑΕΚ και - δίχως να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας- τα αποτέλεσμα μας δικαίωσε...
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: