Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Πες το με ένα μπλουζάκι!!

Με αφορμή το... περιβόητο μπλουζάκι του Μάριο Μπαλοτέλι μετά το γκολ του απέναντι στην Γιουνάιτεντ, διαβάστε ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα για τον ξεχωριστό τρόπο έκφρασης των ποδοσφαιριστών!
Πες το με ένα μπλουζάκι!
Η εικόνα του Μάριο Μπαλοτέλι να πανηγυρίζει με σηκωμένη τη φανέλα του και το μήνυμα «Γιατί πάντα εγώ;» έχει κάνει το γύρο του κόσμου και συνοδεύει τα περισσότερα ρεπορτάζ για τον θρίαμβο της Σίτι επί της Γιουνάιτεντ με 6-1! Το gazzetta.gr θυμίζει ανάλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μέσω t-shirt κάτω από τις φανέλες, έστειλαν τα δικά τους μηνύματα!
Η... βιασύνη του Ίαν Ράιτ
Οι πανηγυρισμοί με μπλουζάκια δεν αποτελούν κάτι το καινούργιο. Ο Ιαν Ράιτ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Άρσεναλ από το 1991 μέχρι το 1998 πανηγύρισε την ισοφάριση με 178 γκολ του πρώτου σκόρερ των «Κανονιέρηδων», Κλιφ Μπάστιν, με ένα μπλουζάκι που... προϊδέαζε για τη συνέχεια. Έχοντας το σήμα της Nike και παραφράζοντας το γνωστό logo της, το t-shirt του πρώην επιθετικού της Άρσεναλ έγραφε «179 - Μόλις το έκανα», παρά το ότι είχε 178 γκολ! Στη συνέχεια του αγώνα ωστόσο πραγματοποίησε χατ-τρικ και όχι απλά έφτασε τα 179, αλλά τα ξεπέρασε κιόλας!
Διαβάστε το υπόλοιπο αφιέρωμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: