Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ασταμάτητη η Λοκομοτίβ!

Το αήττητο σερί της Λοκομοτίβ Μόσχας στο πρωτάθλημα έφτασε στους 12 αγώνες, με τους Μοσχοβίτες να φεύγουν με νίκη από το Νάλτσικ (2-1 τη Σπαρτάκ). «Χρυσός» σκόρερ ο Ντούριτσα στο 86'!
Ασταμάτητη η Λοκομοτίβ!
Ανύπαρκτη στο πρώτο ημίχρονο
Η Λοκομοτίβ ταξίδεψε στο Νάλτσικ για την 28η αγωνιστική της ρωσικής πρέμιερ λιγκ και ακόμη μία φορά τον τελευταίο καιρό δεν ικανοποίησε με την απόδοσή τους. Οι παίκτες του Κουσέιρο δεν υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, όμως ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.
Η μοναδική καλή στιγμή για τους Μοσχοβίτες στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 3' με το μακρινό σουτ του Μαϊκόν και τον Φρέντρικσον να μην ανησυχεί. Το παιχνίδι ήταν κακό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες ευκαιρίες και τους γηπεδούχους να φτάνουν στο γκολ στο 35'. Ο Κοντσεντάλοβ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Γκιγέρμε και ο Γκρίντεβ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
«Χρυσή» αλλαγή και «χρυσός» σκόρερ!
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν ρυθμό και να φτάνουν στην ισοφάριση στο 63' με τον Γκλουσακόβ. Ο Ρώσος μέσος με σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Φρέντρικσον ύστερα από κόρνερ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Τόσο πριν όσο και μετά το γκολ οι παίκτες της Λοκομοτίβ είχαν την κατοχή, όμως δεν απειλούσαν να αξιώσεις την εστία των γηπεδούχων, με τον Γκιγέρμε να είναι... θεατής και να χρειάζεται μόνο μία φορά να επέμβει σε μακρινό σουτ.
Τελικά, οι Μοσχοβίτες κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ με τον Ντούριτσα, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι μόλις ένα λεπτό νωρίστερα στη θέση του Ομπίνα! Ο Σλοβένος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά σε μια φάση όπου οι παίκτες της Σπαρτάκ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ πάνω στον Φρέντρικσον. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος για το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι η Λοκομοτίβ ανέβηκε, έστω και αν αυτό αποδειχθεί προσωρινό, στην 3η θέση της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 52 βαθμούς. Η Σπαρτάκ από την άλλη παρέμεινε στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με 21 βαθμούς.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: