Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"Σε στηρίζουμε, αλλά βρες λύσεις"...

Η συνάντηση του Σάκη Τσιώλη και της διοίκησης του Άρη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε και καμία συνάντηση δεν επίκειται να γίνει το βράδυ. Διήρκεσε περίπου δύο ώρες και αναλύθηκαν σ’ αυτήν όλα τα δεδομένα που αφορούν στο αγωνιστικό τμήμα και την πορεία της ομάδας, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι.
"Σε στηρίζουμε, αλλά βρες λύσεις"...
Θέμα προπονητή δεν υπάρχει για την διοίκηση, όπως επανέλαβε στον 53χρονο τεχνικό. Τον στηρίζει. Από την άλλη, ο Τσιώλης δεν έχει καμία διάθεση να πηδήξει από το καράβι. Απεναντίας, υποσχέθηκε ξανά ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του να αλλάξει την κατάσταση.
Ο προβληματισμός είναι δεδομένος σε όλους, όπως και η ανάγκη για να λείψει αποφάσεων και δραστικών μέτρων. Διοίκησης και προπονητής συμφώνησαν σ’ αυτό. «Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Εμείς θα στηρίξουμε όποιες αποφάσεις πάρεις, όσο σκληρές κι αν είναι. Δεν μας ενδιαφέρουν ονόματα, ούτε το κόστος των αποφάσεων. Κάνει ό,τι κρίνεις αναγκαίο, μόνο βρες λύσεις για να συνέλθει άμεσα η ομάδα» φέρεται να ήταν το μήνυμα των διοικούντων στον Τσιώλη, που είναι υποχρεωμένος να αλλάξει τροπάριο.
Από την Τετάρτη (αύριο η ομάδα έχει ρεπό) οι παίκτες θα αντικρίσουν έναν διαφορετικό Τσιώλη, πιο αποφασισμένο από ποτέ να προχωρήσει σε τομές που θα φέρουν την ανάκαμψη του Αρη...
Πηγή: allaboutaris.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: