Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Αν είχε πάρει τον Βαλντές αντί του Τζεμπούρ...!!

Οταν ο Τζεμπούρ δεν αποτελεί... ωρολογιακή βόμβα (και εννοούμε φυσικά τα πολλά προβλήματα και τσακωμούς με προπονητές και συμπαίκτες που είχε στις προηγούμενες ομάδες του), είναι διαμάντι για όποιον τον έχει.
Αν είχε πάρει τον Βαλντές αντί του Τζεμπούρ...
Γράφει ο Δημήτρης Ευαγγελάτος...
Τη μέρα που υπέγραψε στον Ολυμπιακό, πολλοί εκτιμούσαν ότι αργά ή γρήγορα θα "θόλωνε" και θα τα γκρέμιζε πάλι όλα.

Σε πείσμα των εκτιμήσεων, ο Αλγερινός μέχρι στιγμής κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και κερδίζει το στοίχημα με τον ίδιο του τον εαυτό. Αν παραμείνει ψύχραιμος ακόμα και σε περιπτώσεις που ο Βαλβέρδε κρίνει μελλοντικά ότι σε κάποια ματς πρέπει να τον κρατήσει στον πάγκο (είτε λόγω rotation είτε λόγω τακτικής), τότε ο... Ράφικ θα έχει κερδίσει πλήρως το στοίχημα με τον... Τζεμπούρ.

Να θυμίσουμε μια καλοκαιριάτικη ιστορία, που διήρκεσε πολλές ημέρες στα "κόκκινα" πρωτοσέλιδα. Τότε που φιγουράριζε σε αυτά το όνομα του διάσημου Παραγουανού, Νέλσον Βαλντές και ταυτόχρονα αιωρείτο φημολογία περί πιθανής αποχώρησης του Τζεμπούρ. Τι ακολούθησε; Ο μεν Βαλντές μετά βίας έχει "γράψει" 3 συμμετοχές στο ρώσικο πρωτάθλημα με τη Ρούμπιν Καζάν, δίχως να έχει βάλει έστω ένα γκολ (το μοναδικό το έβαλε στην Ευρώπη απέναντι στον ΠΑΟΚ από... κόντρα). Ο δε Τζεμπούρ σκοράρει ακατάπαυστα και οδηγεί τον Ολυμπιακό από νίκη σε νίκη.

Ο Βαλντές -αρκεί μια ματιά στο βιογραφικό του για να το συμπεράνει κανείς- είναι "παίκτης εθνικής ομάδας". Οχι συλλόγων. Στη συλλογική του καριέρα σχεδόν ποτέ δεν σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων σε μια σεζόν. Αντίθετα, με τη φανέλα της Παραγουάης "σκίζεται". Εχει βάλει 12 γκολ με αυτήν και είναι πάντα από τους κορυφαίους της. Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός βγαίνει κερδισμένος από την παραμονή του Ράφικ και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά χθες στη Ν.Σμύρνη. Οπου ο κορυφαίος όλων ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα...
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: