Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"Άλλα συμφωνήσαμε κι άλλα έγιναν"

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΟΚ, Σάκης Τουνουσίδης μίλησε για τα όσα έγιναν χθες στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

"Άλλα συμφωνήσαμε κι άλλα έγιναν"
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο "Sport 103":
Για τα μέτρα ασφαλείας: "Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα τι να σας πω; Άλλα είπαμε στη σύσκεψη που είχε γίνει, άλλα συμφωνήσαμε και αλλιώς εξελίχθηκαν για ακόμα μία φορά. Όταν κάνουμε σύσκεψη και λέμε ότι έγινε σε καλό κλίμα, αυτό την ώρα του ώρα του αγώνα πρέπει να φανεί ".
Για το τι ακριβώς έγινε: "Εντάξει, όταν υπάρχει σπασμένο πλέξι γκλας ακριβώς πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και τα αντικείμενα πέφτουν βροχή χωρίς να βγαίνει κάποιος είτε από την Αστυνομία είτε από τον ίδιο Άρη για να μας προστατεύσει, από εκεί και πέρα νομίζω ότι δεν έχει να πούμε κάτι άλλο. Επίσης, είχαμε πει ότι δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα δεν θα μπει κανένας να βάλει πανό και όταν φτάσαμε μας είπαν να περιμένουμε, γιατί κάποιοι ήταν στο γήπεδο και ανέβαζαν πανό. Είδατε σεκιούριτι την ώρα του αγώνα; Υπήρχαν κάπου, γιατί εγώ δεν είδα κανέναν, παρά μόνο όταν αποβλήθηκε ο κ. Μπόλονι κι ήρθαν για τον συνοδέψουν έξω".
Για την αποβολή του Λάσλο Μπόλονι: "Ο Λάσλο Μπόλονι σαν άνθρωπος διαθέτει μία διαφορετική κουλτούρα και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έβλεπε. Το ανέφερε και στη συνέντευξη τύπου, τονίζοντας ότι μπορεί να τα δεχτεί όλα μέχρι ενός σημείου, αλλά υπάρχουν και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί κάποιος. Ο κ. Μπόλονι αποβλήθηκε γιατί πέταξε μια μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, επειδή δεν κατάλαβε ότι υπήρχε μέσα στο γήπεδο και δεύτερη μπάλα. Κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσής του από τον πάγκο έγινε έξαλλος, επειδή κάποιοι από τους σεκιούριτι του γηπέδου τον τραβούσαν από το χέρι για να τον βγάλουν έξω. Ο κ. Μπόλονι είναι πολύ μορφωμένος άνθρωπος, γνωρίζει τους κανονισμούς και δεν χρειαζόταν κανένας να τον ακουμπήσει εκείνη την ώρα. Αλλά είπαμε, όλα αυτά έγιναν μέσα στο... καλό κλίμα της σύσκεψης".
Για το περιβόητο πανό: "Τι να πούμε τώρα για αυτό το θέμα. Έχουμε παίξει σε πάρα πολλά γήπεδα και σε κανένα άλλο, όμως, δεν βγήκε παρόμοιο πανό. Ενημέρωσα τον κ. Ιωσηφίδη και στο ημίχρονο ενημέρωσα και τον κ. Γιάχο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: