Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"Ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρω"

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για το χθεσινό ντέρμπι με τον Άρη και υποστήριξε ότι ήταν σίγουρος πως θα σκοράρει.
"Ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρω"
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στον "Libero 107,4" και εκτός από το χθεσινό ντέρμπι, αναφέρθηκε στην πορεία του "δικεφάλου" στη Σούπερ Λιγκ, στον Λάζλο Μπόλονι, καθώς και στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Παπάζογλου:

Για το γκολ:
«Σε όλο το ματς δεν είχε γίνει κάποια καλή σέντρα για να πάρω μια καλή κεφαλιά και να πετύχω κάποιο γκολ. Εκείνη την στιγμή όμως ο Λάζαρ είχε χώρο, είδε την κίνησή μου και μου έβγαλε όμορφη σέντρα την οποία εκμεταλλεύτηκα και πέτυχα το γκολ».
Για την δυσκολία του γκολ: «Δεν ήταν πολύ δύσκολο γκολ απλά ήταν πολύ ωραίο. Ήρθε την σωστή στιγμή, ο τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Απλά ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ».
Για τον Σανκαρέ: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν αμυντικό, όσο καλός και αν είναι αυτός, όταν δεν ξέρει τι γίνεται στην πλάτη του να σώσει αυτό το γκολ. Έτσι δεν τα κατάφερε, πήρα την κεφαλιά και πέτυχα το γκολ».
Για την μονομαχία του με τον Σανκαρέ: «Ένα παιχνίδι όπως αυτό είναι δύσκολο. Εγώ είχα απέναντί μου αντίπαλο στα κυβικά μου. Από την στιγμή που έμαθα πως θα παίξω κοίταξα να μάθω για αυτόν και να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα και έτσι παρουσιάστηκα έτοιμος».
Για την μέτρια εικόνα του αγώνα: «Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να είναι έτσι το παιχνίδι. Το γκολ του Άρη μπήκε νωρίς και γι» αυτό ίσως χάλασε κάπως, καθώς δεν πραγματοποίησε κάποια άλλη φάση. Έτσι αν δεν είχε βάλει από νωρίς το τέρμα ίσως ήταν πιο καλό το παιχνίδι στην συνέχεια».
Για την συμμετοχή του ως βασικός: «Δεν ήξερα ότι θα παίξω βασικός, το έμαθα το πρωί της Κυριακής. Ήθελα όσο τίποτα άλλο να παίξω. Μάλιστα το περίμενα κιόλας αλλά όχι ως βασικός. Όπως και να έπαιζα όμως ήμουν σίγουρος πως θα βάλω γκολ, το είχα πει και στους συμπαίκτες μου».
Για το τι κέρδισε από το ματς: «Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι και προσπάθησα να κάνω ένα καλό ματς, όπως και το πέτυχα, με γκολ και όμορφη εμφάνιση και έτσι πιστεύω θα αλλάξουν πολλά στην συνέχεια».
Για την αγωνιστική αλλαγή του: «Το πήρα λίγο εγωιστικά, καθώς ήμουν στην αφάνεια πολύ καιρό και αυτό ήταν το τελευταίο μου χαρτί. Δούλεψα, έτσι πολύ στις προπονήσεις, έβαζα συνέχεια γκολ και αυτό όπως φαίνεται το είδε ο κ. Μπόλονι και μου έδωσε την ευκαιρία».
Για τα όσα είχαν ακουστεί προς το πρόσωπό του: «Φυσικά όταν ένας παίκτης δεν παίζει καλά και είναι πεσμένος αγωνιστικά τότε όλο αυτό τον ρίχνει και ψυχολογικά. Πρέπει όμως ο ποδοσφαιριστής να προσπαθήσει να διαψεύσει τους πάντες. Έτσι έκανα και εγώ, δούλεψα πολύ, προσπάθησα και με την βοήθεια του Θεού...δικαιώθηκα».
Για το ότι "γλέντησε" το γκολ με την οικογένειά του: «Μετά το τέλος του αγώνα πήγα στους δικούς μου. Θέλησα να το γιορτάσω οικογενειακά καθώς αυτοί ήταν οι μόνοι που με στήριξαν πολύ. Το γκολ το αφιερώνω σε αυτούς».
Για τα αδέρφια του: «Ο ένας είναι 22 χρονών και αγωνίζεται δεξί μπακ στον Εθνικό Γαζώρου. Ήταν και αυτός μαζί μου στις ακαδημίες του Άρη όμως ποτέ δεν του δόθηκε η ευκαιρία και έτσι πήγε στις Σέρρες για σπουδές για αυτό αγωνίζεται στην ομάδα του Εθνικού. Ο άλλος μου αδερφός βρίσκεται στις ακαδημίες του Απόλλων Καλαμαριάς».
Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ στέκεται στο ύψος του. Είχε πολύ δύσκολα παιχνίδια και η μόνη γκέλα θεωρείται το ματς με τον ΟΦΗ που δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Στην Ευρώπη είμαστε πάρα πολύ καλοί και πιστεύω πως θα πετύχουμε εύκολα ή δύσκολα τους στόχους μας».
Για το ποια ομάδα είναι καλύτερη (φετινή ή περσινή): «Φέτος η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι, έχοντας καλύτερες προοπτικές, βάσει προπονητή, παικτών κτλ».
Για τον Λάζλο Μπόλονι: «Είχα ακούσει για τον κ. Μπόλονι πριν έρθει στην ομάδα πως δίνει ευκαιρίες και ασχολείται με τους νέους. Στην ομάδα ήδη παίζω εγώ, ο Κλάους, ο Γιάννου και πολλοί μικροί από την Β` ομάδα. Δίνει ευκαιρίες στους νέους».
Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ: «Είναι ένα ντέρμπι, αλλά παίζουμε στην Τούμπα. Στην έδρα μας είναι σαν να παίζουμε με 12 παίκτες καθώς έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας. Πλέον έχουμε μια ολόκληρη εβδομάδα να σκεφτούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι».
Για το αν θα ήθελε να πετύχει αυτό το γκολ στην Τούμπα: «Θα ήθελα να πετύχω αυτό το γκολ στην Τούμπα και να το πανηγυρίσω με τους φίλους της ομάδας, αλλά δεν με χάλασε που το πέτυχα μέσα στον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: