Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Μπαίνει στο "ψυγείο" ο Καστίγιο...!!

Η ευκαιρία που πήρε ο Νέρι Καστίγιο από τον Σάκη Τσιώλη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μάλλον ήταν η τελευταία για τον Μεξικανό...
Μπαίνει στο "ψυγείο" ο Καστίγιο...
Η εμφάνισή του ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον έλληνα τεχνικό, του οποίου ο Καστίγιο αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα το καλοκαίρι. Δεν είναι μυστικό και το έχει παραδεχτεί πολλές φορές ο 53χρονος προπονητής, ότι στον 27χρονο χαρισματικό παίκτη θα στήριζε πολλά από τα πλάνα του.
Μέχρι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού του έδωσε στα φιλικά για να του ανεβάσει την ψυχολογία και να τον χρήσει ηγέτη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάταια όμως. Η εικόνα του στα τέσσερα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί είναι καρικατούρα του παίκτη που πριν από κάποια χρόνια μπορούσε να περάσει μια ολόκληρη άμυνα μόνος του. Απείθαρχος αγωνιστικά, αδιάφορος, εκθέτει τον Τσιώλη αλλά και τη διοίκηση που του εμπιστεύτηκε το μεγαλύτερο φετινό συμβόλαιο.
Το σίγουρο είναι ότι μέχρι να συνέλθει δύσκολα θα βρει χώρο από εδώ και πέρα στην ομάδα. Ο προπονητής του Αρη είναι πολύ απογοητευμένος από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους έδειξε ανοχή και επειδή καταλαβαίνει ότι κάθε Κυριακή θα… παίζει το κεφάλι του, είναι αποφασισμένος να παίξει το τελευταίοι του χαρτί. Να θέσει εκτός πλάνων όσους δεν μπορούν, χρησιμοποιώντας παίκτες που ξέρει ότι θα παλέψουν. Αν θέλετε διορθώνοντας και το δικό του λάθος.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: