Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"Εντάξει, πιεστήκαμε και λίγο"

Για το χθεσινό παιχνίδι στο "Κλ. Βικελίδης" μίλησε ο Σνάουτσνερ, σχολιάζοντας πως ο ΠΑΟΚ επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε...
"Εντάξει, πιεστήκαμε και λίγο"
Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis" ο Πολωνός αμυντικός:
Για το αν είναι καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ η ισοπαλία απέναντι στον Άρη: " Πριν το παιχνίδι πήγαμε να κερδίσουμε, αλλά με την εξέλιξη του αγώνα και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος και πιστεύω ότι ήταν καλός ο βαθμός".
Για το αν επηρέασε τον ΠΑΟΚ το γρήγορο γκολ που δέχθηκε: "Σίγουρα μας επηρέασε γιατί όταν τρως τόσο νωρίς γκολ σίγουρα με επηρεάζει. Ανεβήκαμε στη συνέχεια, βάλαμε το γκολ, μπορεί να μας πίεσε και λίγο ο Άρης, αλλά τελικά πήραμε την ισοπαλία".
Για το πρόβλημα που δείχνει ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν με τα γκολ που τρώει από στημένες φάσεις: " Σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γιατί οποιοδήποτε ελεύθερο, κόρνερ μας δημιουργεί πρόβλημα. Πρέπει να το ψάξουμε και να δούμε που είναι το λάθος. Πρέπει να το δουλέψουμε γιατί είναι αρκετές ομάδες που εκμεταλλεύονται τις στημένες φάσεις. Στο ματς με τον Άρη μας το είχε επισημάνει ο προπονητής ότι είναι καλοί στα στημένα, αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σωστά".
Για το πως νιώθει ο ίδιος όταν εν αγωνίζεται: "Σίγουρα είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να μην ξεκινάει. Εγώ τώρα δύο τελευταία παιχνίδια πήρα την εμπιστοσύνη του προπονητή. Για εμένα είναι πολύ δύσκολο γιατί τα προηγούμενα χρόνια έπαιζα. Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο, παίζουν μόνο έντεκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα με τον Άρη και μου έδωσε συγχαρητήρια ο προπονητής μου για την απόδοσή μου. Σίγουρα μου λείπει και ο ρυθμός γιατί δεν έχω παιχνίδια στα πόδια μου".
Για το αν ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2012: "Σίγουρα είναι νωρίς να μιλήσουμε ακόμη. Ένα κριτήριο είναι τα πόσα παιχνίδια θα παίξω, τι εμφανίσεις θα κάνω. Είναι νωρίς, αλλά εγώ θα ήθελα να μείνω στην Τούμπα. Αν μου έκανε η ομάδα κάποια προσφορά θα το δεχόμουν".
Για το αν αντέξει ο ΠΑΟΚ το δύσκολο πρόγραμμα που έχει σε όλες τις διοργανώσεις: " Είμαστε προετοιμασμένοι καλά και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις διοργανώσεις. Βλέπουμε τα ματς ένα, ένα και θα προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι".
Για το αν είναι απωθημένο που δεν έχει κληθεί στην Εθνική Πολωνίας: "Πιστεύω ότι έχει τελειώσει το θέμα της Εθνικής. Είμαι πικραμένος, αν και δεν περιμένω τώρα το θέμα της Εθνικής, αλλά τώρα δεν περιμένω κάτι τέτοιο".
Για το πως αντιλαμβάνεται αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: " Δεν είναι κάτι το ευχάριστο και το εύκολο, γιατί και εμείς δεν ξέραμε τι θα κάνουμε. Μάλλον, έχουν γίνει κάποια λάθη και νομίζω ότι αυτά τα θέματα έπρεπε να έχουν λήξει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: