Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Η «χρυσή» ισοπαλία με… φόντο το «τρίποντο» με ΠΑΟ!!

Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει για το βαθμό που πήρε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη, αλλά και τις δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι για τα επεισόδια μετά τον αγώνα.
Η «χρυσή» ισοπαλία με… φόντο το «τρίποντο» με ΠΑΟ
Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε ένα καλό… φροντιστήριο για το τι συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα, ιδιαίτερα σε ντέρμπι όπως αυτό του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος αντέδρασε με χιούμορ στα όσα έζησε, λέγοντας ότι «το πρώτο πράγμα που έκανα πριν έρθω ήταν να γράψω μία διαθήκη.
Όλα τα υπάρχοντά μου τα αφήνω στην κόρη μου..» και στη συνέχεια είπε: «Και κάτι ακόμη. Θα πρέπει να πάω σπίτι μου για μπάνιο, γιατί ποτέ δε δέχθηκα τόσο υγρά πάνω μου. Χρειάζομαι ένα λίτρο σαμπουάν…».

Πέρα από τα… ωραία του Ρουμάνου, υπάρχει και η πραγματικότητα, η οποία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ των πολλών και σημαντικών απουσιών (Γκαρσία, Αθανασιάδης, Φωτάκης, Λίνο, Τσουκαλάς) κατάφερε να φύγει με τον «χρυσό» βαθμό από το «Κλεάνθης Βικελίδης».
Το περιβάλλον στο γήπεδο μόνο φιλόξενο δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις, όμως αυτά είναι γνωστά (χωρίς φυσικά να επιβραβεύουμε τέτοιες πράξεις) εδώ και… πολλά χρόνια. Όλοι στον ΠΑΟΚ πήγαν υποψιασμένοι για το τι θα συναντήσουν, όσο και να απόρησε ο Μπόλονι.
Το σημαντικό είναι ότι ο «Δικέφαλος» θα οδηγηθεί με άλλον… αέρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Αν έχανε χθες με μεγάλο σκορ, τα δεδομένα θα ήταν δύσκολα. Όμως η ισοπαλία - εξαιτίας και των πολλών απουσιών βασικών ποδοσφαιριστών - ήταν αυτό που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ.

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα επιστρέψει λογικά και ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος λείπει τόσο πολύ από το κέντρο του ΠΑΟΚ. Επιπροσθέτως η ομάδα θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της, στην «καυτή» Τούμπα. Όλα αυτά μόνο ως θετικά μπορούν να εκληφθούν, σε μια εβδομάδα που στον ΠΑΟΚ τα έβαψαν… μαύρα με τους τόσους πολλούς τραυματισμούς.

Υ.Γ: Το… ρίσκο του Μπόλονι με τον Παπάζογλου στην επίθεση τού βγήκε 100%. Όσοι περίμεναν τον «Σάλπι» στην κορυφή διαψεύστηκαν, μια κι ο Ρουμάνος κόουτς είχε δει… όνειρο. Μαγκιά του ήταν να ξεκινήσει σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι τον Παπάζογλου και τον Ρομπέρ, αφήνοντας στον πάγκο τούς Ίβιτς και Γεωργιάδη.
Όσο του βγαίνουν τα… μαγικά, κανένας δε θα του καταλογίσει το οτιδήποτε. Αντίθετα ήδη εισέπραξε πολλά μπράβο, τα οποία αξίζει… Κέρδισε ακόμη έναν παίκτη, ο οποίος μαζί με τον Γιάννου μπορούν να καλύψουν επάξια το κενό που άφησε (με τον τραυματισμό του) ο Αθανασιάδης.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: