Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Δεν παίζουν έτσι στα ντέρμπι!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για την κακή εικόνα του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.
Δεν παίζουν έτσι στα ντέρμπι
Το γκολ του Λαζαρίδη έμοιαζε όσο πολύτιμο είναι το πρώτο που σημειώνει μια ομάδα στην έδρα της μετά από αρκετό καιρό και ενώ παίζεται κάτι περισσότερο από τους τρεις βαθμούς μιας επιτυχίας. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η πίεση που δέχεται ο Σάκης Τσιώλης είναι ασφυκτική και μια νίκη στο ντέρμπι θα ήταν η κολυμβήθρα του Σιλωάμ που θα έσβηνε πολλές από τις αμαρτίες της ομάδας του στο φετινό της απογοητευτικό ξεκίνημα. Ωστόσο, πέρα από το αποτέλεσμα, ο Άρης όφειλε να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. Σε αυτό το κεφάλαιο, υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις, οι οποίες προσκρούουν στο τελικό αποτέλεσμα.
Το ερώτημα είναι αν φτάνει μόνον η νίκη… Και η απάντηση δίνεται αβίαστα, καθότι η απόδοση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι βέβαιο ότι δεν θα γίνει όχημα για να του προσφέρει αρκετούς βαθμούς στη συνέχεια. Θα χρειαστεί βελτίωση και κυρίως θα χρειαστεί αυτό που… δυστυχώς σημείωσε πριν από λίγο καιρό ο Τσιώλης, όταν μιλούσε για την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας του. Δεν υπάρχει ακόμη ταυτότητα για το σύνολο το οποίο είναι υπεύθυνος ο Τσιώλης. Προσπαθεί να την αποκτήσει με τον Ούμπιντες ως οργανωτή και με τον Σανγκαρέ σε ηγετικό ρόλο, στη πλάτη του Αργεντινού.
Η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ δεν είναι βολική σε καμία περίπτωση και το χαμένο έδαφος για τον Άρη που δεν έχει ακόμη νίκη είναι σημαντικό μειονέκτημα για τη συνέχεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει λόγος για να ανασκευάσει τους στόχους του…
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: