Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Τι Superleague, τι Football League...

Η Football League αναμένεται να ξεκινήσει το ερχόμενο σαββατοκύριακο, πλην όμως θα ξεκινήσει (τι άλλο;) «κουτσουρεμένο», αφού από τα εννέα παιχνίδια του προγράμματος, θα διεξαχθούν τα πέντε...
Τι Superleague, τι Football League...
Θα παίξουν, δηλαδή, στην πρεμιέρα Παναχαϊκή - Πλατανιάς Χανίων, Βέροια - Βύζας, Πανθρακικός - Καλλονή, Καλλιθέα - Διαγόρας, Θρασύβουλος – Γιαννιτσά, ενώ για τα υπόλοιπα τέσσερα... έχει ο Θεός.
Συγκεκριμένα, αναβλήθηκαν τα παιχνίδια του Πιερικού με την «Ομάδα Β» και της «Ομάδας Α» με τον Ηρακλή Ψαχνών, αφού Λάρισα και Πανσερραϊκός έχουν καταθέσει έφεση κατά της απόφασης της Superleague για άνοδο του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας.
Αναβλήθηκαν, όμως, οι αναμετρήσεις του Εθνικού Αστέρα με τον Φωκικό και του Αγροτικού Αστέρα με την Αναγέννηση Επανομής και γιατί εκκρεμούν οι εφέσεις των δύο «Αστέρων», όσο και γιατί οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν το μετοχικό κεφάλαιο των 500 χιλιάδων ευρώ που απαιτείται για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Παρεμπιπτόντως, οι υποθέσεις του Εθνικού Αστέρα και του Αγροτικού Αστέρας είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν την Τετάρτη και την Πέμπτη, πλην όμως τις συγκεκριμένες ημέρες υπάρχει απεργία των δικηγόρων.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: