Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ανώτερος άνθρωπος ο Ρούνεϊ! (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες μετά τη συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6-1 από την Σίτι), ο Γουέιν Ρούνεϊ αναγκάστηκε να γιορτάσει τα γενέθλιά του στον ίδιο χώρο μαζί με δύο παίκτες της μισητής αντιπάλου...
Ανώτερος άνθρωπος ο Ρούνεϊ! (ΦΩΤΟ)
Σήμερα ο Ρούνεϊ μπήκε στα 26, αλλά αποφάσισε να τα γιορτάσει μαζί με την σύζυγό του Κόλιν σε κινέζικο εστιατόριο το βράδυ της Κυριακής.
Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός δεν ήταν και στα καλύτερά του, λόγω της βαριάς ήττας από την Σίτι, αλλά δεν περίμενε πως ο "εφιάλτης" θα συνεχιζόταν, καθώς οι ποδοσφαιριστές της Σίτι τον... ακολούθησαν και στη νυχτερινή του έξοδο.
Όρεξη για κινέζικο είχε και ο γκολκίπερ των "πολιτών", Τζο Χαρτ, που έκανε την εμφάνισή του μαζί με την σύντροφό του, Κίμπερλι Κρου, καθώς και ο Γκάρεθ Μπάρι, συνοδευόμενος από την γυναίκα του, Λουίζ.
Θαμώνας του μαγαζιού δήλωσε στην εφημερίδα "SUN" πως "πίστευα ότι οι πορτιέρηδες θα τους έδιωχναν", όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Μάλιστα, αποθέωσε τον φορ των "κόκκινων διαβόλων" για την ψυχραιμία που έδειξε...
"Φαίνεται όμως τι σπουδαίος άνθρωπος του αθλητισμού είναι ο Γουέιν που γιόρτασε μαζί με τους μεγάλους εχθρούς του. Έδειχνε κάπως αξιολύπητος. Αργότερα όμως ζωντάνεψε. Όσο περνούσε η ώρα όλοι περνούσαν εξαιρετικά, με τη βραδιά να περιλαμβάνει και καραόκε", ανέφερε στη συνέχεια.
Στο ίδιο εστιατόριο βρέθηκε και ο Πίτερς Κράουτς με την Άμπι Κλάνσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: