Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"Ρόστερ με ισάξιους ποδοσφαιριστές"

Στην ποιότητα του ρόστερ του ΠΑΟΚ στάθηκε σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" o Ντιέγκο Αρίας, με τον Κολομβιανό μέσο να επισημαίνει ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό οτι "πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με τη νοοτροπία του νικητή».
"Ρόστερ με ισάξιους ποδοσφαιριστές"
Για το αν υπάρχει βάθος στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Κολομβιανός μέσος υπογράμμισε: «Αυτή είναι η βασική αρχή που υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Να διαθέτει η ομάδα ένα καλό ρόστερ με ισάξιους ποδοσφαιριστές».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Αρίας είπε: «Πρέπει να κερδίζουμε, να παίρνουμε βαθμούς και πάντα να μαχόμαστε για τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα».
Για το ντέρμπι με τον Άρη, σχολίασε: «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ. Ευτυχώς ήρθε η ισοφάριση, όχι όμως κι η νίκη. Πάντως και ο ένας βαθμός είναι ικανοποιητικός».
Για το αν θα μπορέσει ο «Δικέφαλος» να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες των πολλών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, τόνισε: «Θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Γι΄ αυτό το λόγο πρέπει να παρουσιάζουμε διαρκώς το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο».
Σε ό, τι αφορά στο πρόβλημα του ΠΑΟΚ που δέχεται εύκολα γκολ, δήλωσε: «Χρειάζεται πολλή δουλειά. Ξέρουμε τις αδυναμίες και θα δουλέψουμε πολύ για να τις διορθώσουμε. Με δουλειά και αυτοσυγκέντρωση θα μπορέσουμε να φθάσουμε στο σημείο που θέλει ο προπονητής».
Για τον προσεχή αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ο Ντιέγκο Αρίας τόνισε: «Εχουμε το ρόστερ για να διαχειριστούμε αυτά τα σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με τη νοοτροπία του νικητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: