Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Αρκετά καλά τα πήγαμε πάλι χθες αφού περάσαν 5/7 επιλογές μας σε μια ημέρα με αρκετές εκπλήξεις. Έχει «βουήξει» ο τόπος στην Ιταλία με την ανατροπή του σκορ της Μίλαν μέσα στη Λέτσε (3-4) με τα 3 γκολ της Μίλαν να σημειώνονται 89΄-94΄(το σκορ ήταν 3-1 εκείνη τη στιγμή)!! Αλήθεια σας φαίνεται φυσιολογική αυτή η εξέλιξη; Εμένα πάντως όχι!! Γι’αυτό και έχω υποψίες. Πολλά φαβορί του 1,25, 1,30, 1,40 σπάσανε!! Η Νάπολι δεν μας έκανε το χατήρι αν και είχε ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι.

Σήμερα δε θα δώσω προγνωστικά αφού έχει λίγα ματς και δεν αξίζει να ασχοληθούμε!! Αν θέλετε παίξτε διπλό την Τορίνο μέσα στην Γκούμπιο!! Πιστεύω ότι φέτος είναι η σειρά της να ανέβει στη Serie A!!
Όπως έχετε καταλάβει αποφεύγω συνήθως αποδόσεις κάτω από 1,50 αφού πολλές φορές «φορτώνονται» και στο τέλος δεν επαληθεύονται όπως και χθες. Πάντα να ποντάρετε στη φόρμα των ομάδων όμως προσοχή μετά από καιρό κάνουν και κάποιες γκέλες. Στα over θα πρέπει και οι 2 ομάδες να μπορούν να σκοράρουν ενώ στα under συνήθως ποντάρω σε ομάδες που δεν σκοράρουν εύκολα ή είναι «σφιχτές» στην άμυνα (π.χ. Γλάντμπαχ). Καλό επίσης είναι να μην παίζετε πολλά ματς αλλά τριάδες, άντε τετράδες και βέβαια να ποντάρετε όσο μπορείτε όχι «υπερβάσεις» οικονομικές έτσι ώστε να μην στενοχωριέστε μετά αν πάτε «κουβά». Στο σύνολο των goal να επιλέγετε ματς που είστε μεταξύ under και over συνήθως οι αποδόσεις είναι μεταξύ 1,80-2,00!! Να κυνηγάτε G/G πάνω από 1,65 όταν ειδικά όταν παίζουν favori και οι πιο αδύναμοι παίζουν επιθετικά (π.χ. Νόργουιτς, Τζένοα)!! Το Χ ημίχρονο είναι λίγο ρίσκο το οποίο στο 50% των περιπτώσεων επαληθεύεται και καλό είναι να κυνηγάτε favori που παίζουν εκτός έδρας!! Τέλος προσωπικά προσπαθώ να αποφεύγω να παίζω ματς από τη Σκανδιναβία αφού τα πρωταθλήματα αυτά παίζουν ερασιτέχνες (ξυλοκόποι, ψαράδες) και πολλές φορές πολλά αποτελέσματα ήταν μη φυσιολογικά!!

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: