Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

«Tι φοβάσαι δηλαδή; Μην δεν αγοράσει κοτόπουλα ο κόσμος;»

Τη Δευτέρα έγινε η εκδίκαση των υποθέσεων έξι ομάδων που εμπλέκονται στην υπόθεση με τα στημένα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League. Αυτό που δέσποσε στην εκδίκαση ήταν η κουβέντα που έγινε για... κοτόπουλα! Αναβολή για την Πέμπτη πήραν οι αποφάσεις.
«Tι φοβάσαι δηλαδή; Μην δεν αγοράσει κοτόπουλα ο κόσμος;»
Οι Εθνικός Αστέρας, Πιερικός, Αναγέννηση Επανωμής, Δόξα Κρανούλας, Αετός Σκύδρας και Εθνικός Φιλιππιάδας θα πρέπει να περιμένουν την Πέμπτη για να ακούσουν τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League σχετικά τις περιπτώσεις τους. Η εκδίκαση των υποθέσεων έγινε την Δευτέρα με την κατάθεση του προέδρου της Δόξας Κρανούλας, Μιχάλη Κασσή, να κλέβει την παράσταση λόγω της ειρωνίας του προέδρου της Επιτροπής προς αυτόν και της συζήτησης που έγινε για κοτόπουλα!
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρόεδρος του ΑΠΣΙ «Πίνδος» Μιχάλης Κασσής, έδωσε το παρών στην εκδίκαση προκειμένου να υπερασπιστεί την ομάδα της Δόξας, της οποίας είναι πρόεδρος. Μεταξύ άλλων ο Κασσής υποστήριξε πως άπαντες στον σύλλογό του είναι έντιμοι άνθρωποι και αδίκως κατηγορούνται.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής ρώτησε τον Κασσή τι επαγγέλεται με τον δεύτερο να απαντά πως είναι μηχανικός και κτηνοτρόφος ενώ ανέφερε και την θέση του στην Περιφέρεια Ηπείρου. «Σπιλώνεται το όνομά μου, γιατί είμαι και πολιτικό πρόσωπο», σχολίασε.
Εν συνεχεία ο πρόεδρος τον ρώτησε «τι φοβάσαι δηλαδή; Μην δεν αγοράσει κοτόπουλα ο κόσμος;» για να πάρει την απάντηση πως ο Κασσής δεν φοβάται κάτι τέτοιο αλλά πως θα κοιτάξει να δει ποιός έχει την ευθύνη για την εμπλοκή της Δόξας στην υπόθεση. Παίρνοντας ξανά τον λόγο ο πρόεδρος της Επιτροπής του συνέστησε να εκτρέφει καλά κοτόπουλα!
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: