Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Πάει για Τρίτη του Πρίγκιπα...!!

Για την Τρίτη μετατέθηκαν οι όποιες εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Πρίγκιπα.
Πάει για Τρίτη του Πρίγκιπα...
Οι νομικοί εκπρόσωποι του Σουλτάν Αλ Σαούντ από την Δευτέρα το πρωί βρίσκονταν σε επαφή με τους αντίστοιχους του Γιάννη Βαρδινογιάννη, προκειμένου να βρουν τη... χρυσή τομή και να προχωρήσουν στην σύνταξη του περιβόητου πλέον MOU, έτσι ώστε να πέσουν οι υπογραφές.
Όπως έλεγαν από την πλευρά του Σαουδάραβα, σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, όμως ανάλογες υποσχέσεις έχουμε ακούσει και στο παρελθόν χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει πραγματικότητα, προς το παρόν τουλάχιστον. Άλλωστε πριν προχωρήσουν παρακάτω οι δύο πλευρές, θα πρέπει να φτάσει επιτέλους στην Αθήνα και το πρωτότυπο πληρεξούσιο, με το γνήσιο της υπογραφής, από την πλευρά του Πρίγκιπα, όπως είχε ζητήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από την προηγούμενη εβδομάδα.
Παράλληλα όμως, ιδιαίτερα καθοριστικό ενδεχομένως να αποδειχθεί και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 17:00 στο Μαρούσι. Κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι το αν θα δοθεί η απαραίτητη εξουσιοδότηση στην «Arboris Capital», προκειμένου να προχωρήσει στην εξεύρεση επενδυτή για τους «πράσινους».
Θυμίζουμε οτι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο προηγούμενο Δ.Σ δεν ήταν θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, σε αντίθεση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που ήθελε να προχωρήσει και η συγκεκριμένη υπόθεση, παράλληλα με αυτή του Πρίγκιπα.
Εδώ όμως γεννάται το εξής ερωτηματικό: Τι στάση θα κρατήσει η πλευρά του Σαουλτάν Αλ Σαούντ, στην περίπτωση που το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ανάψει το... πράσινο φως για την Arboris Capital; Θα συνεχίσει κανονικά τις συζητήσεις της με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ή θα αποσύρει την πρόταση, όπως είχε πει ο Βλάσης Τσάκας (έστω και αν η «απειλή» αυτή αφορούσε την Γ.Σ που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα).
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: