Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"Δεν θα τα παρατήσω"

Ο Τζενάρο Γκατούζο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο "Μιλανέλο" και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει στην όρασή του, καθώς και στον άτυχο φίλο του Μάρκο Σιμοντσέλι.
"Δεν θα τα παρατήσω"
Ο "Ρίνο", έχοντας σε περίοπτη θέση της φανέλα της Μίλαν με το όνομα του οδηγού του Mοto GP, Mάρκο Σιμοντσέλι, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία, μόλις στα 24 του χρόνια, μίλησε αρχικά για τον άτυχο φίλο του:

«Είναι κάτι πάρα πολύ κακό. Είναι μια τραγωδία», είπε κρατώντας την φανέλα της Μίλαν, που αφιέρωσε στον Σιμοντσέλι.

Στη συνέχεια μιλώντας για το πρόβλημα στο μάτι του, τόνισε: «Περιμένουν να σταματήσω; Όχι. Δεν το βάζω κάτω τόσο εύκολα. Χρειάζεται κάτι παραπάνω για να με… ρίξει. Σε αυτές τις 45 ημέρες έχω αρχίσει να προσέχω όλα τα χρώματα, κάτι που δεν έκανα στο παρελθόν. Για αυτό είμαι εδώ.

Σίγουρα στη ζωή υπάρχουν χειρότερα και η απόδειξη είναι αυτό που συνέβη χθες στην Σεπάνγκ. Δυσκολεύομαι, αλλά προσπαθώ και είναι πολύ σημαντικό να μην τα παρατήσω.

Το ποδόσφαιρο δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι. Σε καθημερινή βάση μάλιστα. Όμως το κακό είναι να μην μπορείς να πας τα παιδιά σου στο σχολείο, γιατί δεν μπορείς να οδηγήσεις. Θέλω να διαβάζω μια εφημερίδα. Βγάζω τα γυαλιά και τα βλέπω όλα διπλά. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι ότι δουλεύω καθημερινά».


Και στη συνέχεια θυμήθηκε...

«Τέσσερις ημέρες πριν το παιχνίδι Μίλαν – Λάτσιο (9 Σεπτεμβρίου) ενημέρωσα ότι βλέπω παράξενα σημάδια. Αυτοί δεν ήθελα να παίξω στον αγώνα και εγώ θυμάμαι είχα εκνευριστεί αρκετά. Είχαν όμως δίκιο. Στην αλήθεια τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, ήταν 20 λεπτά κόλασης. Αντιλήφθηκα ότι κάτι συμβαίνει. Έβλεπα τέσσερις Ιμπραϊμοβιτς», είπε.

Ο Γκατούζο συνεχίζει την θεραπευτική του αγωγή, και εκτιμάται ότι, σε ένα διάστημα από 2 έως 6 μήνες μπορεί να υπάρξουν αποτελέσματα.


πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: