Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Πάνε Ρουμανία Μπόλονι και Κωνσταντινίδης!!

Με βάση πληροφορίες που έρχονται από ρουμανικά ΜΜΕ το μεγάλο αποψινό παιχνίδι Στεάουα – Ραπίντ Βουκουρεστίου θα παρακολουθήσουν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.
Πάνε Ρουμανία Μπόλονι και Κωνσταντινίδης
Μεγάλη ημέρα η σημερινή για το ποδόσφαιρο της Ρουμανίας, αφού για πρώτη φορά το μεγάλο ντέρμπι του Βουκουρεστίου ανάμεσα σε Στεάουα και Ραπίντ θα γίνει στη νεότευκτη National Arena… Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος που γίνεται σε αυτό το στάδιο.
Αυτό το ντέρμπι θα παρακολουθήσουν και δύο απεσταλμένοι του Δικεφάλου. Από την Ρουμανία υπάρχει η πληροφόρηση ότι ο Λάζλο Μπόλονι και ο Παντελής Κωνσταντινίδης είναι καλεσμένοι να παραβρεθούν σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι στο εντυπωσιακό στάδιο που εγκαινιάστηκε πριν λίγες εβδομάδες από την εθνική ομάδα της Ρουμανίας που έπαιξε κόντρα στην Γαλλία. Ήταν εκείνο το παιχνίδι όπου βραβεύτηκε και ο προπονητής του Δικεφάλου.
Οι δύο απεσταλμένοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα στην Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της αναμέτρησης και το σίγουρο είναι ότι θα έχουν πολλές επαφές και για θέματα που μπορεί – μελλοντικά- να απασχολήσουν τον Δικέφαλο.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: