Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πουρσαϊτίδης: «Γιατί όχι και στους 8″


images

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στην μεγάλη πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στις προσδοκίες που έχουν από δω και πέρα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»
«Ξεκινήσαμε φανταστικά στη διοργάνωση με νίκη, είχαμε ξανά συμμετάσχει πριν από δύο χρόνια και θέλαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε για θαύμα, είναι κάτι πιο πολύ, ίσως να μην ξανά γίνει ποτέ, φυσικά δεν το εύχομαι. Σίγουρα το να καταφέρει να περάσει μια ομάδα μιας χώρας που δε το συνηθίζει και από την πέμπτη αγωνιστική είναι κάτι πολύ μεγάλο.
Το ΑΠΟΕΛ έχει όλα τα φόντα βέβαια για να κάνει παραπάνω πράγματα, έχει έναν έμπειρο προπονητή, έχει έναν καλό κορμό από παίκτες, και γίνονται και λίγες μεταγραφές για επιπλέον ενίσχυση, έχει μια σπουδαία διοίκηση αλλά και έναν μαγικό κόσμο, που ακολουθεί την ομάδα παντού.
Εμείς θέλουμε την πρώτη θέση για να έχουμε όσο πιο βατή κλήρωση γίνεται, έχουμε καλή έδρα και πρέπει να την εκμεταλευτούμε, και γιατί όχι να περάσουμε και στους 8″.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: